Forum » Operacijski sistemi » [Win XP] Administrator (mnenje)
[Win XP] Administrator (mnenje)
Nuke_H2 ::
Zdravo, win. xp ima vgrajen privzet uporabniški račun z imenom Administrator. Je nekaj podobnega kot root v Unix-u. Odkar imam laptopa sem na tem uporabniškem računu (do danes niti nisem vedel kakšno funkcijo ima). Danes sem se malo igral in sem naredil nov račun z administratorskimi pravicami. Privzeti račun Administrator pa je izginil. Malo sem pobrskal po internetu in sem ugotovil, da lahko do njega dostopom le preko safe mode. Poigral sem se z registri in sedaj lahko spet normalno dostopam do njega.
Zanima me vaše mnenje, ali je pametno uporabljati default račun, ali je bolje da naredim nov admin. račun? Hec je v tem da imam na default računu naloženo okoli 40GB slik, musk itd...
Lp H2O
Zanima me vaše mnenje, ali je pametno uporabljati default račun, ali je bolje da naredim nov admin. račun? Hec je v tem da imam na default računu naloženo okoli 40GB slik, musk itd...
Lp H2O
kriko1 ::
Ni izginil, samo skrit je pri prijavi.
Pritisni 2x ctrl+alt+del pri prijavnem zaslonu, da se ti pojavi klasično, nato pa vpišeš not administrator ter geslo.
Pritisni 2x ctrl+alt+del pri prijavnem zaslonu, da se ti pojavi klasično, nato pa vpišeš not administrator ter geslo.
ABX ::
Ni izginil, samo skrit je pri prijavi.
Tako.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
bsslo ::
Priporočljivo je uporabljati Limited uporabniški račun. Račun z admin pravicami uporabljaj, ko moraš instalirati kaj.
gumby ::
Na XP so itak po defaultu vsi admini, vsi ovce... virusi imajo zelo radi to dejstvo
my brain hurts
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prijava v xpOddelek: Pomoč in nasveti | 837 (704) | win64 |
» | Kako dobiti dostop do Windows 7 admin accounta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6327 (4683) | kmet12 |
» | Odklep mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 579 (539) | mucko |
» | pozabljeno geslo skrbniškega računa :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 2477 (2300) | fizikalac |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14201 (11036) | fosil |