Forum » Programska oprema » Printer ne printa korenov :S
Printer ne printa korenov :S
Jereb ::
Lep pozdrav..
Imam problem, vse korene ki sem jih napisal ( formule ) mi printer noče sprintati... naprinta samo črto, nikjer nobenih oznak ali karkoli ( takole naprimer R = __________ ( samo da je črta zgoraj ... :S
Kaj naj naredim da mi bo printalo korene normalno ?
LP
Imam problem, vse korene ki sem jih napisal ( formule ) mi printer noče sprintati... naprinta samo črto, nikjer nobenih oznak ali karkoli ( takole naprimer R = __________ ( samo da je črta zgoraj ... :S
Kaj naj naredim da mi bo printalo korene normalno ?
LP
ender ::
Ker nisi napisal za kateri tiskalni gre, ugibam: v nastavitvah gonilnika imaš vklopljeno, da zamenja pisave iz dokumenta s pisavami v tiskalniku - to izklopi.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Jereb ::
Imam hp-ja laserjet 1018 .. mi poveš prosim kje se to izklopi ? lp
Pa če imam pod korenom samo trojko ali eno cifro mi normalno sprinta... v kolikor pa je malo daljši račun je pa samo črta :S
Pa če imam pod korenom samo trojko ali eno cifro mi normalno sprinta... v kolikor pa je malo daljši račun je pa samo črta :S
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jereb ()
ender ::
Lastnosti tiskanja -> Advanced -> TrueType Font: Download as Softfont
There are only two hard things in Computer Science:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | fonti, besedilo in oblikovanjeOddelek: Programska oprema | 1210 (1051) | opeter |
» | Zakaj ni slike na tabliciOddelek: Zvok in slika | 972 (643) | lukec13 |
» | Prosim, če pokomentirate nov dizajnOddelek: Izdelava spletišč | 1497 (1125) | Doman |
» | WORD 2000 - vstavljanje posebnih znakovOddelek: Programska oprema | 2410 (2367) | forsmark |
» | Riva TNT2 - okvara - kako odpravitiOddelek: Strojna oprema | 1135 (1032) | Copciller |