Forum » Programska oprema » Firefox se zazene, vendar se ne pokaze okno
Firefox se zazene, vendar se ne pokaze okno
Jackass ::
Zivjo!
(se opravicujem, ker ni sumnikov, ampak pisem na spanski tipkovnici)
Dobil sem virus Virut.ce sicer sem se nekako uspel znebiti virusa, vendar pa sem pri tem pobrisal nekaj sistemskih .exe datotek.
Sedaj bi rad samo naredil backup podatkov in nato na novo namestil vse skupaj.
Problem je, da ne morem zagnati Firefoxa in izvoziti certifikatov, ker se ne pokaze okno. le tece v ozadju. Kje so ti certifikati shranjeni in kako do njih?
Lep pozdrav,
(se opravicujem, ker ni sumnikov, ampak pisem na spanski tipkovnici)
Dobil sem virus Virut.ce sicer sem se nekako uspel znebiti virusa, vendar pa sem pri tem pobrisal nekaj sistemskih .exe datotek.
Sedaj bi rad samo naredil backup podatkov in nato na novo namestil vse skupaj.
Problem je, da ne morem zagnati Firefoxa in izvoziti certifikatov, ker se ne pokaze okno. le tece v ozadju. Kje so ti certifikati shranjeni in kako do njih?
Lep pozdrav,
jAcKaSS
jan01 ::
http://support.mozilla.com/en-US/kb/recovering+important+data+from+an+old+profile
Za certifikat moraš skopirat cert8.db, key3.db in signons3.txt
Za certifikat moraš skopirat cert8.db, key3.db in signons3.txt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posodobitev Firefoxa - ostala brez vsegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1163 (1047) | AC_DC |
» | Kopiranje certifikata FirefoxOddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1720) | konspirator |
» | reševanje NLB Klik certifikata?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1460 (1279) | s6c-gEL |
» | Kako dobiti certifikat direkt iz diska?Oddelek: Programska oprema | 1888 (1637) | Company |
» | Firefox 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6742 (4898) | MKC00 |