Forum » Strojna oprema » prenosni disk
prenosni disk
bosko00 ::
Zdravo mam en problem Danes sem ugotovil da mi prenosni disk ne deluje več zato sem ga moral formatirati.Sedaj me pa zanima če mi lahko kdo pomaga pri tem da bi lahko dobil formatirane datoteke nazaj.Imam nekaj pomembnih podatkov naloženih in jih nebi rad zgubil.
Težava se je zgodila danes zjutraj ko nam je zmanjkalo elektrike in disk nato oz. potem ko je elektrika prišla ni več deloval.Hvala za odgovore
Težava se je zgodila danes zjutraj ko nam je zmanjkalo elektrike in disk nato oz. potem ko je elektrika prišla ni več deloval.Hvala za odgovore
Karen ::
1. ne piši nič na disk (s tem boš ziher povozil stare podatke).
2. če pomiješ po tleh navadno ne moreš nazaj dobiti vse madeže pred čiščenjem
3. probaj s kakim orodjem za unformat (pogooglaj za "unformat utility ali unformat tool), za kakega konkretnega i bo pa kdo drug povedal.
sarkasm on: 4. "ugotovil da mi prenosni disk ne deluje več zato sem ga moral formatirati.Sedaj me pa zanima če mi lahko kdo pomaga pri tem da bi lahko dobil formatirane datoteke nazaj"; če točke pod 1-3 ne delujejo vzami škatlo od diska, zloži vse skupaj notri, nesi nazaj v trgovino in zahtevaj denar... sarkasm off.
2. če pomiješ po tleh navadno ne moreš nazaj dobiti vse madeže pred čiščenjem
3. probaj s kakim orodjem za unformat (pogooglaj za "unformat utility ali unformat tool), za kakega konkretnega i bo pa kdo drug povedal.
sarkasm on: 4. "ugotovil da mi prenosni disk ne deluje več zato sem ga moral formatirati.Sedaj me pa zanima če mi lahko kdo pomaga pri tem da bi lahko dobil formatirane datoteke nazaj"; če točke pod 1-3 ne delujejo vzami škatlo od diska, zloži vse skupaj notri, nesi nazaj v trgovino in zahtevaj denar... sarkasm off.
bperc ::
Lahko probaš z programom File Scavenger. Drugič pa diska ne kr takoj formatirat in se takoj loti problema ne pa poli ko že formatiraš. No ja mal več dela boš pač imel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ext2 particija pod Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1256 (1086) | HyperGL |
» | Prenosni trdi diski z nameščenimi trojanciOddelek: Novice / Zasebnost | 4056 (4056) | poweroff |
» | Formatiranje - kdaj pognat antivirus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1995 (1796) | Mamaplata |
» | recovery particije NUJO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (1284) | tec |
» | kako priklicat nekaj kar je ze bilo izpraznjeno iz kosaOddelek: Pomoč in nasveti | 2675 (2373) | branko_bm |