Forum » Sedem umetnosti » Naj knjige v slo..
Naj knjige v slo..
Luka Percic ::
Počitnice so jazst pa brez knjig! Katere knjige (razem; Hobit, Lord of the rings, Harry Putr, Štoparski vodnik, Pod svobodnim soncem, bobri) še obstajajo v slovenskem prevodu (glede na gori naštete naslove lahko sklepate kaj se mi dopade)?
- spremenil: Luka Percic ()
jype ::
Terry Pratchett je eden najboljsih sodobnih avtorjev (po mojem mnenju). Zacni z discworldom: "The Colour of Magic" je super knjiga. Naslednjih 25 tudi. Vmes so se druge zelo dobre knjige, nekatere tudi za otroke. Vse knjige imajo skupno znacilno perspektivo, s katero pisatelj kaze na absurdnost sveta v katerem zivimo in na paradoksalnost marsikaterega pojava, tako v nasem vesolju, kot v nasi druzbi.
Poleg tega so knjige duhovite in se super berejo.
Ook.
Terry Pratchett Quote File
Poleg tega so knjige duhovite in se super berejo.
Ook.
Terry Pratchett Quote File
Loksorr ::
Hm hma A ni zdaj pršu prevod Zlatega kompasa vn?
Pa ena knjiga je od nekih zajcev. Sam rabiš kr dost cajta, da zakapiraš poanto. (Vsaj jst no)
Pa ena knjiga je od nekih zajcev. Sam rabiš kr dost cajta, da zakapiraš poanto. (Vsaj jst no)
kuglvinkl ::
V zadnji Mladini sem videl, da je pri neki Novo goriški založbi izšel Hazarski Besednjak by Pavić. Kot bibliofil vam jo izjemno priporočam. Kar se domišljije tiče, Tolkien, kljujb temu, da ga izjemno cenim kot semantika, ne pride niti blizu.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vas je strah smrti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 16859 (13694) | Saladin |
» | fantasy v slovenščiniOddelek: Sedem umetnosti | 1323 (1086) | STASI |
» | Knjige za poletno branjeOddelek: Sedem umetnosti | 4926 (4666) | ermej |
» | Poznate kj dobrih knjig?Oddelek: Sedem umetnosti | 3779 (3209) | madonch |