Forum » Elektrotehnika in elektronika » Siemens LOGO!
Siemens LOGO!
Boro84 ::
Serbus!
Začel sem se ukvarjati s tem logičnim modulom (glej naslov). Zanima pa me kje bi najlažje dobil lteraturo, kako se ta stvar programira. Dobil sem osnovni paket, ki vsebuje en LOGO! modul, kabel za prenos programa, programček Logo Soft Comfort in nekaj navodil na dveh CD-jih, ki pa niso bog v kaj. Če ima kdo kaj več izkušenj s temi moduli, ga lepo prosim za malo razlage ali literature.
Začel sem se ukvarjati s tem logičnim modulom (glej naslov). Zanima pa me kje bi najlažje dobil lteraturo, kako se ta stvar programira. Dobil sem osnovni paket, ki vsebuje en LOGO! modul, kabel za prenos programa, programček Logo Soft Comfort in nekaj navodil na dveh CD-jih, ki pa niso bog v kaj. Če ima kdo kaj več izkušenj s temi moduli, ga lepo prosim za malo razlage ali literature.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oblikovanje logotipa (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14748 (1603) | genesiss |
» | Kako zaslužiti z ustvarjanjem logojevOddelek: Loža | 9395 (7623) | Vice |
» | Adieu Intel Inside?Oddelek: Novice / Procesorji | 4374 (3460) | SebaR |
» | Program LOGO - kaj je že to?Oddelek: Programska oprema | 1349 (1245) | ferdo |
» | Pošiljanje logota na Nokio in shranjevanjeOddelek: Loža | 1321 (1165) | ahac |