» »

Laptop se ne prižge

Laptop se ne prižge

svizi ::

Dva dni nazaj so se začele težave..računalnik je zmrznik vsakič ko sem priklopil kakšno usb napravo. Potem se je včeraj še pokazal moder zaslon ko sem ga poskušal vžgati zdaj pa se sploh ne prižge več. Ko ga vžgem se pojavi le napis HP INVENT naprej pa ne gre..ne morem bootat cd-ja da bi reinstalral OS niti ne morem v bios... ker se mi je nekaj podobnega že enkrat zgodilo, pojavljal se je mordi zaslon in so mi nanovo naložili bios, mislim da je treba nanovo naložit bios tudi zdaj, vendar se mi zdaj moder zaslon ne pojavlja ampak se je samo enkrat zdaj pa ni nobenega odziva. Mislite da je problem v BIOS-u in ali kakšna možnost da bi to naredil doma sam če je to problem ali ga moram nest na servis?

Lp, Gašper
  • spremenil: svizi ()

klinker ::

ce je v garanciji ga itak nesi na servis....ce ne pa probaj kake druge rame,disk,poglej temperature,...itd

svizi ::

Ne ni v garanciji... ker je že 3 leta in pol star. Zato pa me zanima če se da doma nanovo naložit bios...prek kakšnega usb ključa al pa kaj takega..da mi nebi bilo treba nosit na servis!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nov PC zmrznil med msi live update 5 (bios update), ob resetu črn ekran, ne pride v b (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
586852 (6274) Riff
»

počasen SSD sistemski disk (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7113712 (13022) cero
»

Kje do BIOS čipa ?

412753 (2207) Pyr0Beast
»

NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!

445471 (2453) hudychk
»

HP prenosnik- USB težava