» »

Vprašanje za Primoza, Sergio-ta,...

Vprašanje za Primoza, Sergio-ta,...

V-i-p ::

Jst se v tem postu ne bi spuščal v debato o moderatorjih ipd, ampak bi mel samo eno vprašanje. Sicer ne vem kako imate "lastniki" s-tja to poštimano, tako da, če se motim, to vprašanje prezrite. Ok, za kaj gre? Kot vemo, imamo "navadni" uporabniki možnost pošiljanja novic, ampak, ta novica ni vidna, dokler je ne potrdite. Pametno. Tukaj pa nastopi problem. Jst imam občutek, da je takih ki imajo "ustavno pravico":D potrjevanja novic na s-tju zelo malo. Če sta ta osebka, recimo, samo Primoz in Sergio, ne moreta cele dneve dežurat, pa čakat, da bo kdo poslal kakšno novico, jo pregledat in mogoče potrdit. Imata, zagotovo in kakopak še kaj drugega za počet (kikle za preganjat :D ). Pa me zanima, če tega seveda še nimate, zakaj ne daste dovoljenja za objavljanje tudi Pisunom? S tem ne mislim nas, navadnih uporabnikov ki novico lahko pošljemo ampak tiste pisune ki jih (svoje novice) lahko sami potrdijo. Konec koncev vas je potem več takih ki lahko novice pregledajo in potrdijo in večja verjetnost je, da bo kdo na netu in bo tako novic več, predvsem pa bodo enakomerno razporejene čez cel dan, tako pa se včasih recimo nardi, da uporabniki cel dan pošiljamo(jo) novice, zvečer ko pa se recimo primoz vrne domov, mora kar na enkrat potrdit (ali zavrnit) večje število novic. No, v glavnem, mal sem zakompliciral, pa boste že vedel kaj mislim. Lp!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Ziga Dolhar ::

Če prav razumem, imamo možnost potrjevanja (in zavračanja>:D ) novic vsi pisuni. Z mano je tako, da če vidim, da novica "ni v redu", jo zavrnem. Redko. Če je v redu, jo potrdim (še bolj redko). Večkrat pa se zgodi, da ne vem, ali je že bilo objavljeno ali ne. Takrat pač pustim :-).

p.s.: nisem ne Sergio, ne Primož, upam, da ne zameriš :]

Zgodovina sprememb…

DrSergioDJ ::

Jst pa nimam te moči...cccc....SEFE!!!! :D
...

V-i-p ::

Ziggga, ni panike! Bi mel pa še eno prošnjo. Primer: danes sem poslal dve novici, ena je bila potrjena, druga (obarvana z rumeno) pa zavrnjena. Ql, ampak vseeno bi lepo, lepo prosil, tiste majstre™ ki novice potrjujete, če se da mogoče na kratko pri zavrnjeni novici napisati zakaj je bila zavrnjena. DANKE! Tako se meni recimo niti sanja ne zakaj je bila zavrnjena in če sem naredil kakšno napako, pa nič ne piše zakaj je zavrnjena, jo bom mogoče prihodnjič spet, če bi pa pisalo zakaj, se bi pa še naučil kaj iz tega in v prihodnje pazil, sej neki so me sergio, pa ziggga, pa alien-w, itd... že naučil, ampak vseeno...:8)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Tomi ::

Pri večini novic, vsaj tistih, ki jih sam pogledam, piše, zakaj so bile zavrnjene..
metrodusa.blogspot.com

Matek ::

Hehe, meni je pa bla ena zavrnjena, in je pisalo da jo je sergio objavo na določen datum, pol sem pa šel po arhivu pa je ni blo:D.

Sicer pa, lahko bi primož neredu eno funkcijo, da se da vklopit v profilu če ti kaže samo odobrene novice al vse, ker včasih je vseen zanimivo brat kaj, tudi če je offtopic pa slabo napisano.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Sergio ::

Da pomirim strasti:

Objavljanje novic imajo čez: Primož, alien-w, Ziggga ter jaz.

Primož se v vsebino strani spušča zelo poredko, saj ima on čez programsko ozadje za stranjo. Kot vidite, on ne piše novic, ter jih _zelo_ redko potrjuje. Zavrača jih pa redno, saj ve, kaj je za stran dobro in kaj ne.

Nato alien-w. On je pri tem početju kar vesten, a je sedaj na maturantskem izletu, tako da ga lahko pričakujemo šele čez dober teden.

Ziggga vam je že razložil, kako in kaj.

Ostanem torej jaz.

Torej, v-i-p: Obe novici, ki si jih napisal (že veš, o katerih gre), sta si bili vsebinsko preveč podobni, zato sem potrdil tisto, ki se mi je zdela bolje napisana.

MMMato:

Tvoja novica, objavljena dne 16.6.2002:


Mehurčki! (21:22) | popravi novico | objavi | na začetek
Na MetkuMods so pripravili članek o pripravi mehurčkastega (bubblely) okna za na stranico ohišja. Gre za tanek akvarij iz plexi stekla, v katerega spuščamo na dnu zrak. Vse skupaj je tudi osvetljeno z modrimi LED diodami in izgleda super! Klik!

objavljeno 5.6.2002 by Sergio

[Objavo te novice je preprečil Sergio dne 16.06.2002 ob 22:39:57.]
[To novico je spremenil Sergio dne 16.06.2002 ob 22:39:48.]
[To novico je spremenil MadManMato dne 16.06.2002 ob 21:23:44.]
[To novico je ustvaril MadManMato dne 16.06.2002 ob 21:22:22.]

vir: Metku.net | št. komentarjev: 0 | avtor: MadManMato


Bojlerjeva novica, dne 5.6.2002:


Akvarij v računalniku (16:43) | popravi novico | briši | na začetek
Mnogi, ki imajo vodno hlajenje, radi osvetlijo in pokažejo svoj rezervoar z vodo. Kaj pa, če ne bi imeli vodnega hlajenja oz. rezervoarja, pa bi vseeno hoteli imeti vodo v ohišju (sam nevem zakaj, ampak mogoče kdo najde dober razlog). Potem morate prebrati tale članek saj je v njem opisano, kako narediti akvarij iz pleksija in vanj dodati še prezračevanje in osvetlitev. Edino kar še manjka so ribice .

[Objavo te novice je potrdil Sergio dne 05.06.2002 ob 16:43:41.]
[To novico je spremenil Sergio dne 05.06.2002 ob 16:43:38.]
[To novico je ustvaril BojlerTM dne 05.06.2002 ob 12:19:31.]

vir: Metku.net | št. komentarjev: 3 | avtor: BojlerTMA bo v redu? :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD presegel Intel po prodanih procesorjih v ZDA

Oddelek: Novice / Procesorji
293546 (2387) xenon74
»

Test flat CRT monitorja

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
122189 (2189) bf4ed
»

ST team.

Oddelek: Slo-Tech
251196 (672) ABX
»

Slovenski PEJĐ za MOBITEL

Oddelek: Loža
14928 (623) [BISI]

Več podobnih tem