Forum » Pomoč in nasveti » reset Sinope 568
reset Sinope 568
avtofrik ::
Hoj. Imam velik problem. Imam Siol trio paket, uporabljam Sinope 568. Vse dela b.p.
Problem: preko 192.168.1.1. se zelim povezat s Sinope 568, da dodam MAC naslove za nov wireless dostop, pa se ne spomnim username in password.
Vem, da je tovarniško user/user, a sem bil buča pametna in šel spreminjat.
Zato imam pomembno vprašanje:
-kaj točno se zgodi, če resetiram z tipko reset? Kaj izgubim, kaj bo še delovalo? Ali spet postane Sinope dosegljiv z user/user... Bo net/telefon/tv še naprej delal??
Prosim za čim bolj konkretne odgovore, ker sem po nekaj dneh ugotavljanja UN/P v resni stistki. Hvala vsem.
lp
Problem: preko 192.168.1.1. se zelim povezat s Sinope 568, da dodam MAC naslove za nov wireless dostop, pa se ne spomnim username in password.
Vem, da je tovarniško user/user, a sem bil buča pametna in šel spreminjat.
Zato imam pomembno vprašanje:
-kaj točno se zgodi, če resetiram z tipko reset? Kaj izgubim, kaj bo še delovalo? Ali spet postane Sinope dosegljiv z user/user... Bo net/telefon/tv še naprej delal??
Prosim za čim bolj konkretne odgovore, ker sem po nekaj dneh ugotavljanja UN/P v resni stistki. Hvala vsem.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5272 (3678) | seba-beba |
» | LAN in WLAN (WiFi) skupaj in intrenetOddelek: Omrežja in internet | 1701 (1425) | a-ptuj1 |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52477 (24227) | simone |
» | iskratel geslo routerjaOddelek: Omrežja in internet | 11420 (10910) | hozyan23 |
» | Sinope 568 in wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 47821 (25243) | Spajky |