Forum » Pomoč in nasveti » bad sectors
bad sectors
monty ::
lp
pred dnevi mi je crknu seagate 40 gb. Z seatoolsi sm naredu pregled in mi je javu da je neka fizična napka.
OK, vse lepo in prav, disk je pod garancijo, ga nesem nazaj, dobim nov disk. Ga dam v pc-a, dela nek časa ok in crkne, naredim pregeld s scandiskom in mi najde 2 mb bad sektorjev. In to na 1 dan starem disku.
Mislte, da bodo kaj komplicirali, če ga nesem nazaj, pa saj za to nisem jaz kriv a ne?
lp
pred dnevi mi je crknu seagate 40 gb. Z seatoolsi sm naredu pregled in mi je javu da je neka fizična napka.
OK, vse lepo in prav, disk je pod garancijo, ga nesem nazaj, dobim nov disk. Ga dam v pc-a, dela nek časa ok in crkne, naredim pregeld s scandiskom in mi najde 2 mb bad sektorjev. In to na 1 dan starem disku.
Mislte, da bodo kaj komplicirali, če ga nesem nazaj, pa saj za to nisem jaz kriv a ne?
lp
McHregec ::
Preveri če je disk v bios nastavljen na "normal mode ali chs", če je ga popravi v lba. Ravno zadnjič sem to poizkusil in na chs je našlo slabe sektorje z lba pa ne.
Destroyer Of The Worlds.
Matek ::
Jah, mogoče so ti pa oni samo low levl format naredli, pa spet fuka, ker so fizični bad sektorji.
Sicer pa, tudi če je 1 dan star disk, ti morjo menat, če je v garanciji.
Sicer pa, tudi če je 1 dan star disk, ti morjo menat, če je v garanciji.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hitachi disk LBA/CHSOddelek: Strojna oprema | 1401 (1240) | Alexius Heristalski |
» | Diski crkujejo kot za stavoOddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1297) | dexter |
» | IBMov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2326 (1671) | Andor |
» | Problem Hard disk za strokovnjake za win2kOddelek: Strojna oprema | 1708 (1376) | Alec999 |
» | Disk in Bad sectorji!!??Oddelek: Strojna oprema | 3036 (2737) | XtX |