Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth
Bluetooth
pupikaa ::
Lepo pozdravljeni.
Imam en problem,
in sicer kupila sem si bluetooth, in lahko lepo pošiljam slike iz telefona na računalnik ampak, ne gre pa iz računalnika na telefon.
V vrstici ko kliknem desno tipko na sliki nikjer ne piše pošlji in nato prek bluetooth... tako bi tudi moralo delovati.
Kako naj sedaj pošljem slike iz računalnika na telefon.?
Imam en problem,
in sicer kupila sem si bluetooth, in lahko lepo pošiljam slike iz telefona na računalnik ampak, ne gre pa iz računalnika na telefon.
V vrstici ko kliknem desno tipko na sliki nikjer ne piše pošlji in nato prek bluetooth... tako bi tudi moralo delovati.
Kako naj sedaj pošljem slike iz računalnika na telefon.?
pupikaa ::
ja in sem jih tudi že vse naštimala tko kot morejo biti.
ja, in sem jih že nastavila kot morejo biti.
ja, in sem jih že nastavila kot morejo biti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pupikaa ()
solatko ::
Na mobiju moraš vklopit BT in dat računalnik, ko ti ga najde, pod moje naprave. Verjetno boš morala še vnesti geslo.
feryz ::
Na mobiju moraš vklopit BT in dat računalnik, ko ti ga najde, pod moje naprave. Verjetno boš morala še vnesti geslo.
Do takrat pa slike po BT pošilja v vesolje in od tam si jih računalnik sname dol.
(in sicer kupila sem si bluetooth, in lahko lepo pošiljam slike iz telefona na računalnik ampak,)
solatko ::
feryz - ko vklopiš BT na telefonu, moraš poiskati naprave (tako kot računalnik poišče telefon) in da bo tekla povezava v nasprotni smeri, moraš imeti računalnik pod svojimi napravami v telefonu, sicer s prenosom ni nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Googlov novi telefon razprodan v minutah po odprtju trgovin (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 26648 (20629) | dejanslo |
» | Laptop, mobitel in prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 3564 (3044) | DonPierre |
» | bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 1212 (1126) | GeForce_man |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2001 (1518) | Goldee |
» | bluetooth in T610 problem z povezavo na comp.Oddelek: Pomoč in nasveti | 931 (907) | krneki |