Forum » Pomoč in nasveti » Napaka pri povezavi z odaljenim namizjem
Napaka pri povezavi z odaljenim namizjem
s53zo ::
Pozdrav!
Ko se skušam povezati na računalnik preko remote desktop connection mi javi napako. Glej fotografijo.
Oba sistema sta Windows XP, z vsemi updati. Probal sem izklopit vse požarne zidove, antiviruse, anti... ampak nič. V nasproti smeri povezava deluje. Iz obeh računalnikov se lahko povežem tudi na druge.
Hvala za pomoč...
Ko se skušam povezati na računalnik preko remote desktop connection mi javi napako. Glej fotografijo.
Oba sistema sta Windows XP, z vsemi updati. Probal sem izklopit vse požarne zidove, antiviruse, anti... ampak nič. V nasproti smeri povezava deluje. Iz obeh računalnikov se lahko povežem tudi na druge.
Hvala za pomoč...
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
Duhec ::
Mogoče imaš na enem Pro na drugem pa Home verzijo XPjev. Home je lahko samo klient ne pa server.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teamviewer (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14299 (3509) | Ales |
» | Remote Desktop - Windows 10Oddelek: Omrežja in internet | 5468 (3095) | NoName |
» | TeamViewer nedosegljiv, vdor kljub pričevanjem uporabnikov zanikajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15886 (10114) | Saul Goodman |
» | oddaljeno namizje kater program ?Oddelek: Programska oprema | 5545 (4638) | NeMeTko |
» | ProgramOddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1752) | SLO_Matej |