» »

bluetooth in T610 problem z povezavo na comp.

bluetooth in T610 problem z povezavo na comp.

car ::

Imam en velik problem in to z povezavo bluetooth. Imam telefon SonyEricsson T610 in sem si pred kratkim kupil Bluetooth USB adapter da se bi lahko povezal z racunalnikom. Tu pa zej nastane problem. Iz racunalnika na telefon lahko normalno posiljam file, iz telefona na racunalnik pa noce. Ko se hocem povezat mi telefon sicer najde racunalnik in ko hocem poslat mi na telefonu zmeraj napise bluetooth povezava ni uspela. Na rac. mam izklopljen FW pa pripravljen za sprejem filov in discovery mam na ON, sam se mi sploh noce telefon povezat na comp. Ali kdo ve zakaj ne, ker men ni nc jasn sej bi mogl delat v obe smeri. Cul sem pa nekaj da ma baje T610 probleme z bluetooth povezavo na comp.
A je mogoce to vzrok da je slab software na telefonu ali kaj druga. Ce kdo kaj ve kok bi se dal povezat naj sporoci.:\

frenk ::

jest mam Z600 in ma probleme če je telefon prebliz BT-ja...probaj iz večih različnih lokacij

[_MW_] ::

Mors sinhronizirat telefon z računalnikom pa bo pol delalo
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH

car ::

Sm ze probal to na comp. in na telefonu sm imel vpisan not napravo pa se zascitno kodo pa vseen ni delal. Pa potem sem se probal uparit z softwarom iz cdja ki je bil zram adapterja pa mi sploh ni najdl telefona. Cudn to ker sm mel vidnost na telefonu vkljuceno pa je skoz iskal pa nc najdl. Na kir drug telefon ki ma tud bluetooth se pa takoj poveze lahk posilas in sprejemas sam na comp. ne gre.

frenk ::

jest sm tud zdele probal pa tud ne gre...če pošiljam na drug mobitel je ql, samo na comp pa ne gre:\

krneki ::

Men dela. Grem na my pictures folder na telefonu, izberem sliko in dam "more", potem "send", potem "via bluetooth", potem izberem "ime računalnika". Če to delam prvič mi računalnik zatuli in vpraša za pin, ga vtipkam, potem pa še telefon zajamra, če želim dodat nov device in zahteva pin. Potem pristane slika v "\\Documents and Settings\luzer\My Documents\Bluetooth Exchange Folder". Če je računalnik že dodan, potem noben nič ne jamra in se samo prenese.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win XP SP2 in bluetooth

Oddelek: Mobilne tehnologije
82453 (2112) harvey
»

Vsi, ki zelite met telefon povezan z PCjem si nalozite FMA program

192603 (1915) 5er-->
»

Nalaganje Jar iger na motorolo v525 (nujna pomoč)

81652 (1456) zver28
»

A ma kdo izkušnje s Siemens ST60

221882 (1625) boogoo
»

NOKIA 7650

222110 (1850) MadMicka

Več podobnih tem