Forum » Strojna oprema » Zvočna kartica
Zvočna kartica
BLzE556 ::
Lp, pred nekaj dnevi sem svoj računalnik formatiral, nazaj naložil kot bi moral in normalno resetiral.
Po resetu preizkusim zvok, ampak le tega ni bilo, zato sem še enkrat naložil driverje, jih tudi updatal, u biosu use poštelal ampak še zmeraj ni delovalo. Nato sem v comp dal drugo zvočno kartico, naložil driverje in ponovno zvok ni deloval. Sedaj pa nevem, kaj bi lahko še poskusil oz. kako bi ta problem rešil.
matična pa je asus A8N-E (939)
LP, BLzE
Po resetu preizkusim zvok, ampak le tega ni bilo, zato sem še enkrat naložil driverje, jih tudi updatal, u biosu use poštelal ampak še zmeraj ni delovalo. Nato sem v comp dal drugo zvočno kartico, naložil driverje in ponovno zvok ni deloval. Sedaj pa nevem, kaj bi lahko še poskusil oz. kako bi ta problem rešil.
matična pa je asus A8N-E (939)
LP, BLzE
Winners do not use drugs!
ModriN96 ::
Hmm...si mogoče pomislu da vtikuješ u napačn vtikač na zvočni oz da maš u nastavitvah ukloplen samo digital out??
BLzE556 ::
zdej deluje po ponovnem formatiranju, ampak mam spet problem da mi pri zagonu računalnika vrže vn blue screen :S
Winners do not use drugs!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC tezava, ki se ponavlja (vzrok neznan), sumim diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1111 (995) | bobi1992 |
» | Zakaj ne dela zvok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4607 (2342) | sldcas |
» | Windows Server in driverjiOddelek: Operacijski sistemi | 1579 (1345) | Fr33man |
» | Vista in nedelovanje 5.1 zvočnikov ...Oddelek: Operacijski sistemi | 1547 (1547) | mihax00 |
» | Prosim za Pomoč Pri zvokuOddelek: Zvok in slika | 1225 (1088) | Dejancek |