Forum » Zvok in slika » Prosim za Pomoč Pri zvoku
Prosim za Pomoč Pri zvoku
Nettisunny ::
Lep Pozdrav....
Nov računalnik imam že nekaj časa in imam en kup problemov, ki jih pri starem računalniku nisem imel. In Vas prosil za nasvet in pomoč. Stvar je taka...NOBEN zvok mi ne dela več. Vsi kabli so prikluceni. Ko sm winapmu in pritisnem Play mi napiše to:Bad DirectSound driver. Please install prper drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078.
Vem da je neki narobe z mojim Sound managerjem..mislm...tako se mi zdi...ampak tega NE ZNAM popraviti...sm probal ze s cdjem, ki je bil prilozen ob nakupu ampak in sm si instaliral Realtek sound manager ampak vseeno ne dela. LEPO vas prosim za nasvet in pomoč. Za vsak nasvet sm zelo hvaležen. Lep Pozdrav Miha
Nov računalnik imam že nekaj časa in imam en kup problemov, ki jih pri starem računalniku nisem imel. In Vas prosil za nasvet in pomoč. Stvar je taka...NOBEN zvok mi ne dela več. Vsi kabli so prikluceni. Ko sm winapmu in pritisnem Play mi napiše to:Bad DirectSound driver. Please install prper drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078.
Vem da je neki narobe z mojim Sound managerjem..mislm...tako se mi zdi...ampak tega NE ZNAM popraviti...sm probal ze s cdjem, ki je bil prilozen ob nakupu ampak in sm si instaliral Realtek sound manager ampak vseeno ne dela. LEPO vas prosim za nasvet in pomoč. Za vsak nasvet sm zelo hvaležen. Lep Pozdrav Miha
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
to sem že probal...ampak vseeno ne pomagat ...se ksn predlog...Ali bi formatiranje pomagalo???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nettisunny ()
darkolord ::
Verjetno bi... drugače pa probaj start -> run -> "dxdiag" pa tam malo poglej če ti kej pametnega pove
ja prav mi da ne najde zvocne kartice?...a je mozno da mi je ckrnla??? kje bi lahko dubu driverje za zvocno...?..Lp miha..
ich ::
khm, ce si na novo instalirou windowse in vse, si mogoce pozabu instalirat driverje za zvocno? te driverji (ce mas integrirano zvocno) so ponavadi na istem cdju, kot instalacija maticne plosce. ce mas pa special zvocno not nastimano, mors pa pac instalirat iz cdja k si ga dobu v skatli zravn zvocne kartice.
nism ga se formatiru...ga bom takoj k dobim cd.... sej sm probu nalozit driverje se enkrat....oz sm jih instaliru..sam vseen noce delat....neki je FUL narobe..sam ne vem kaj...
Dejancek ::
In zakaj bi formatiral ? En dan ko ti nebo delala miška boš tud formatiral al kaj ?
Dej najprej zvočno vn iz kompa ga reštartaj, prideš u winse, počisti ves crap ki si ga naložil, reštartaj komp, poglej v bios da nimaš incorporated zvočno in da je v biosu vklopljena, restrtaj komp, prideš u winse pogledaš v control panel če windows vidi kako pojočo kartico. Videt je nebi smel, sedaj. Ugasni komp, daj kartico noter in ostalo pa ja boš znal sam.
Dej najprej zvočno vn iz kompa ga reštartaj, prideš u winse, počisti ves crap ki si ga naložil, reštartaj komp, poglej v bios da nimaš incorporated zvočno in da je v biosu vklopljena, restrtaj komp, prideš u winse pogledaš v control panel če windows vidi kako pojočo kartico. Videt je nebi smel, sedaj. Ugasni komp, daj kartico noter in ostalo pa ja boš znal sam.
Dejancek ::
Potem pa ne piši dvoumno tvoje poste, da bomo vedli vsaj ali je integrirana ali ni.
Anyway, zdraven plošče si dobil inštalacijski CD in tam naloži driverje in more delat ne samo 100%, temveč 110% .
Anyway, zdraven plošče si dobil inštalacijski CD in tam naloži driverje in more delat ne samo 100%, temveč 110% .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8179 (2368) | simongrega |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5879 (4198) | gasos |
» | ATI HD 3870 - Ni zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (971) | moroboshi |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | driverji za zvočno karticoOddelek: Strojna oprema | 5319 (5194) | zgubljena |