Forum » Pomoč in nasveti » Tron Računalnik .....
Tron Računalnik .....
neko ::
Lep pozdrav
Imam velik problem z mojim Tron prenosikom že od samega nakupa. Vam povem da je polovico njegove življenske dobe preživel na servisu. Zdaj se ponovno pojavljajo enaki simptomi kot prej. Crkne ko mu zapaše. Zaradi te napake je biu na servisu že ti krat vsakič ko je biu na servisu sem biu brez računalnika od 2 tedna do mesec. Zdaj imam do končno dovotl tega jajca ki ga nekateri imenujejo Comtronov prenosnik. Kaj lahko naredim razen tega da ga ponovno odnesem naservis ? ALi bi lahko po vsem tem zahteval drug računalnik ?
Imam velik problem z mojim Tron prenosikom že od samega nakupa. Vam povem da je polovico njegove življenske dobe preživel na servisu. Zdaj se ponovno pojavljajo enaki simptomi kot prej. Crkne ko mu zapaše. Zaradi te napake je biu na servisu že ti krat vsakič ko je biu na servisu sem biu brez računalnika od 2 tedna do mesec. Zdaj imam do končno dovotl tega jajca ki ga nekateri imenujejo Comtronov prenosnik. Kaj lahko naredim razen tega da ga ponovno odnesem naservis ? ALi bi lahko po vsem tem zahteval drug računalnik ?
Pim?-M3
rokyyy ::
Da napišeš zahtevo za nov računalnik.Sam sem imel iste probleme z računalnikom kot ti in sem zahteval novega in v približno 2 tednih sem dobil novega z isto konfiguracijo in sedaj dela normalno.
`DoC ::
Pri določenih stvareh je res tako kot pravijo: "Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni". Tako je tudi s TRON prenosniki...
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Odresenik ::
a obstaja kakšna internetna stran za tron računalnike ker imam probleme z zvočniki, zvočna je instalirana sam zvočniki ne delajo, zunanje zvočnike pa zazna
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3828 (2796) | solatko |
» | Asus G73JW (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5244 (3544) | nurmaln |
» | Na laptopu mi noče zagnati internetaOddelek: Omrežja in internet | 1828 (1512) | Spc |
» | pofuk.. comtronOddelek: Kaj kupiti | 5280 (2726) | x45 |
» | Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5787 (4080) | Roadkill |