Forum » Strojna oprema » težava računalnika- NUJNO!
težava računalnika- NUJNO!
Bleeh ::
Živjo!
Danes sem odprl računalnik da bi pogledal če je kaj prahu notri. potem da ga bom prižgal je žačel piskati. kaj bi lahko bilo narobe??
Hvala za odgovore LP
Danes sem odprl računalnik da bi pogledal če je kaj prahu notri. potem da ga bom prižgal je žačel piskati. kaj bi lahko bilo narobe??
Hvala za odgovore LP
StratOS ::
... pa še mal naprej :)
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
še zmeraj piska. samo ko sem pogledal notri se nisem ničesar pipal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bleeh ()
StratOS ::
Probaj BIOS baterijo ven dat pa spet noter porinet pa še mal dlje ...
Poglej če so vsi kabli not, posebej še rami in kartica ter kabel za CPU hladilnik ...
Poglej če so vsi kabli not, posebej še rami in kartica ter kabel za CPU hladilnik ...
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
Galaxy ::
Zapomni si zaporedje piskov. Nato idi pogledat v priročnik od plate kaj pomenijo tile piski. Al pa googlaj
solatko ::
Eden od ramov je zanič ali ne leži dobro v konektorju. Tu je dosti načinov, kako poiščeš napako, malo poglej po slo techu in boš našel.
shinko ::
lahko tudi da si s statično elektriko uničil kakšno komponento. ko odpreš računalnik se vedno dotakni kakšne kovine preden se dotikaš čipov!
LP
LP
TOP ::
Ja in zakaj nisi prej uprašal,preden odpraš na kaj moraš paziti.Lahko da si res s statično elektriko kej uniču.Ni potrebno,da se čist dotakneš,lahk sam preskoči.
nurmaln ::
daj ven vse rame in grafiko in jih vtakni nazaj (rami se morajo zaskočiti na obeh straneh)
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln
ja sem rešil težavo. sem dal samo ven rame in izpulil vse kable od matične in jih dal nazaj. in zdaj dela.
Hvla za odgovore!
Hvla za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25781 (24105) | mihibo5 |
» | računalnik po čiščenju ne delujeOddelek: Strojna oprema | 942 (601) | borut_p |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1934 (1625) | Klemzz |
» | Zagorela grafična + disk !!!!Oddelek: Strojna oprema | 2593 (1682) | Pyr0Beast |
» | A sem skuril grafičnoOddelek: Strojna oprema | 1380 (1185) | Azrael |