Forum » Pomoč in nasveti » Free backup software, ki omogoča peko na DVDje
Free backup software, ki omogoča peko na DVDje
levaky ::
Lep pozdrav!
Iščem en program, ki mi bo delal backup določenih direktorijev na DVD(full copy). Delovati mora v windowsih in imeti možnost urnika oz. nastavitev, da se backup dela vsak dan ob določeni uri.
Fino bi bilo tudi, če zna zaznati, da je v DVDromu poln DVD in takrat prekine z backupom ter proba ponovno naslednji dan.
lp, Matej
Iščem en program, ki mi bo delal backup določenih direktorijev na DVD(full copy). Delovati mora v windowsih in imeti možnost urnika oz. nastavitev, da se backup dela vsak dan ob določeni uri.
Fino bi bilo tudi, če zna zaznati, da je v DVDromu poln DVD in takrat prekine z backupom ter proba ponovno naslednji dan.
lp, Matej
dzinks63 ::
Uporabljati DVD-eje za backup je zelo riskantno. Zaenkrat še niso zadosti zanesljivi. Se zgodi, da še pravkat pečenega DVD-ja sama enota ne zna prečitati za sabo. Razen če kje dobiš neke zlate ali srebrne DVD ploščke, na katerih baje podatki zdržijo 50-300 let.
levaky ::
Vem da to ni to, ampak so DVDji samo kot dodatna zaščita poleg RAIDa in zunanjega diska.
lp, Matej
lp, Matej
Brane2 ::
DVD lahko zapečeš tako, da je en del podatkov v bistvu ECC koda in zna potem računalnik brezhibno regenerirati tudi deloma okvarjen plošček.
Ne me pa vprašat, kje sem to videl, se ne spomnim več...
Ne me pa vprašat, kje sem to videl, se ne spomnim več...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kriptiran backup na oddaljeno lokacijoOddelek: Programska oprema | 1593 (1292) | levaky |
» | Kakšen strežnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2136 (1489) | ta-mau |
» | NEC zapušča trg LCD-jev in odpuščaOddelek: Novice / Rezultati | 5509 (3633) | dukenukem |
» | Najboljsi Backup Program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2474 (2262) | zee |
» | Kopiranje poškodovanih cd-jev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1785 (1576) | Calligula |