Forum » Programska oprema » Internet dostop do web kamere
Internet dostop do web kamere
jojo13 ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali obstaja kakšnen program, da bi ga instaliral na računalnik, kjer imam web kamero in da bi se preko interneta lahko gledala slika in poslušal zvok. Wem, da gre to z IP kamerami...sem pa videl tudi že sw, kjer se je lahko spremljala web kamera, samo ga nikakor ne najdem. Za silo imam sedaj to narejeno preko Skype programa, z avtomatskim odzivom...a mi zadeva ni ravno všeč na tak način.
Hvala za kakršenkoli nasvet
Jože
Zanima me ali obstaja kakšnen program, da bi ga instaliral na računalnik, kjer imam web kamero in da bi se preko interneta lahko gledala slika in poslušal zvok. Wem, da gre to z IP kamerami...sem pa videl tudi že sw, kjer se je lahko spremljala web kamera, samo ga nikakor ne najdem. Za silo imam sedaj to narejeno preko Skype programa, z avtomatskim odzivom...a mi zadeva ni ravno všeč na tak način.
Hvala za kakršenkoli nasvet
Jože
Jojo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rpi kamera, upload na server na 5min, pomočOddelek: Programiranje | 837 (608) | Redorange |
» | Domači videonadzorni sistem z pomočjo spletnih kamerOddelek: Zvok in slika | 3957 (2116) | Pesimist |
» | Pomoč - Opočasnjeno delovanje PC-ja ob gledanju videa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 914 (812) | 5er--> |
» | digitalni fotoaparat=WebCamOddelek: Strojna oprema | 3173 (2702) | hihitavc |
» | Web kameraOddelek: Zvok in slika | 2386 (2021) | CaqKa |