Forum » Pomoč in nasveti » WinFast PVR2 na pinnacle kartici
WinFast PVR2 na pinnacle kartici
smassher ::
Ewo imam en problem, v računalniku imam vgrajeno kartico pinnacle, ker za to kartico ni ustreznega software-a mi je kolega posodil še zunanjo tv kartico winfast. Ko sem inštaliral program WinFast PVR2 mi je le ta zaznal pinnacle kartico in morm rečt, da s tem programu mi kartica laufa na puno, slika je odlična! (svetlobna leta boljša kot pa na pinnacle software-u)
Problem je pa ko odklopim winfast kartico, mi ko zaženem WinFast PVR2 program napiše da ne najde hardware-a, zj me pa zanima, če se da kok nardit, da bi računalnik oz. program mislil, da je kartica priklopljena, četudi ni?
Če je kdo tak maher ma v dobrem pivo!
Problem je pa ko odklopim winfast kartico, mi ko zaženem WinFast PVR2 program napiše da ne najde hardware-a, zj me pa zanima, če se da kok nardit, da bi računalnik oz. program mislil, da je kartica priklopljena, četudi ni?
Če je kdo tak maher ma v dobrem pivo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera tv kartica podpira network streamingOddelek: Strojna oprema | 1125 (969) | hudychk |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10190 (7999) | edublin |
» | Torej: Sapphire teatrix 550 ali Leadtek PVR2000Oddelek: Kaj kupiti | 2889 (2083) | Izi |
» | TV Tuner - TV Kartica! Katera je najbolša!Oddelek: Kaj kupiti | 2471 (1993) | nadzorni |
» | Nakup TV KarticeOddelek: Kaj kupiti | 1841 (1645) | Bramac ^^ |