Forum » Pomoč in nasveti » Po ponovnem zagonu pc-ja zgubim povezavo s mrežnim tiskalnikom
Po ponovnem zagonu pc-ja zgubim povezavo s mrežnim tiskalnikom
Caniggia ::
Pozdravljeni.
Nastavil sem si mrežni tiskalnik preko tcp/ip porta. Tiskalnik dela prfektno. A ko naredim ponovni zagon računalnika tiskalnik ne dela več. Ko grem gledat med tiskalnike vidim, da piše no connection. Druga mi potem ne preostane kot ponovna namestitev tiskalnika.
Pomoč.
Nastavil sem si mrežni tiskalnik preko tcp/ip porta. Tiskalnik dela prfektno. A ko naredim ponovni zagon računalnika tiskalnik ne dela več. Ko grem gledat med tiskalnike vidim, da piše no connection. Druga mi potem ne preostane kot ponovna namestitev tiskalnika.
Pomoč.
Did you try to press F1?
erzy ::
sicer jst nevem vendar imam podoben problem z miško lacesis razer sem jo kupil pred kratkim deluje bp vendar ko resetiram comp ali vklopim (malokrat ker je comp 24/7prižgan) . in morem vedno dat not pa ven usb... če ma kdo rešitev ali podobno napako naj piše :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 20036 (18608) | novuporabnik |
» | Kako tiskat brez ena kartuŠeOddelek: Pomoč in nasveti | 4817 (4246) | SG_101 |
» | tiskalnik ne najde usb vratOddelek: Pomoč in nasveti | 2311 (2203) | gruntfürmich |
» | Racunalnik ne zazna USB tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4060 (3935) | Border |
» | Težave s tiskalnikom:(Oddelek: Strojna oprema | 1852 (1644) | |ke |