» »

Trident graficn v win2k (server)

Trident graficn v win2k (server)

matic ::

Problem je sledec. V win2k server sem dal eno staro trident 512k graficno (kaj pa rabim mocnejso tam..), saj bi dal kako S3 pa je nimam.. no skratka, barv imam samo 16, ceprav je ta grafikulja zmozna tudi celo 256 barv in tudi se mi zdi da 16bitov pri 640*480 (racunat pa se mi dele neda.. jaz bi pa itaq rad sdamo vsaj 256). Na Device Managerju sploh ne pise da imam graficno notr.. tako da je sploh ne morem spreminjat.. ce jo dodam kar eno Trident, potem ne dela..

Ali kdo ve mogoce kako spravit to rece na vsaj 256barv.. ker zarad 16 barv mi tut VNC ne dela (ceprav imam v win2k tsc, ampak tudi vnc je uporaben...) Torej? Pomoc! Kdorkoli..:\

ABX ::

Mogoče je kak IRQ conflict. Dej v kako drugo režo.
Če je nimaš v control panel potem ti jo sistem ni zaznal.

Je to ISA ali PCI?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Kartica je ISA! S tem problemom sem se ze veckrat srecal! S tem da je zadeva delal npr v win98 b.p. v win2k pa nikakor ne.. in imam samo
640*480*16barv
800*600*16barv

Poleg tega ne javlja nobenih problemov da bi bilo z grafiko karkoli narobe in potrebno nastavit itd.. kot ponavadi javi ce mu karkoli ni vsec..

sinko999 ::

Windows 2000 Advanced server pa njegova familija nima gori instalaficjkih fajlov za razne grafične kartice , sprobaj jo če ti dela v W2K proff. Pa potem mu daj da naj jo proba instalirati z CD-ja oj w2k proff.

LP
Ni? ni ve?no !

Ma je fora je da on sploh mene noce nic vprasat ce hocem instalirat graficno al ne.. ker jo sploh "kao" ni in je sploh ne instalira in sploh.. skratka.. je sploh ni da je! ;(
Torej.. misijon imposibile imet vsaj 256 ali celo 16bit barve pri meni na win2kAS?

Binji ::

Seveda se da sam je pounu jebade. Taprvu mors sploh nalozt taprave driverje, pol lahko kumej spreminjas nastavitve. Najt prave je pa tezko.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

J**** to.. bom rajs najdu nekje 2mb graficno kako S3.. pa mimgrede se kake druge winse nalozu al pa sploh kaj druzga kakor windows.. ker tale win2k mi je cedalje manj po godu ;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win2k, terminalServices, barve

Oddelek: Programska oprema
171304 (1128) matic
»

proklete strele

Oddelek: Loža
422093 (1435) dcy747
»