Forum » Operacijski sistemi » Računalnik se resetira
Računalnik se resetira
Doman ::
Pozdravljeni!
Prijatelj, ki ima pekarnico, me je prosil da pogledam kaj je z računalnikom.
Računalnik se prižge, potem imam možnost izbire safe mode, normal mode ... potem se začne bootat v windows xp. Pride že v grafični vmesnik(windows startup), nato napiše "no signal", (kot da bi odklopil monitor) in računalnik se resetira. To naredi tak v "safe", kot tudi v "normal mode".
Bios sem resetiral, čeprav dvomim, da bi bil bios krivec za ta problem. Temperature so tudi ok.
Enostavna rešitev je formatiranje, ampak je na trdem disku še računovodski program, varnostnih kopij pa ni. Če bi kdo poznal katero koli rešitev bi mu bil zelo hvaležen.
V najslabšem primeru bom v ponedeljek poklical firmo, ki je prodala ta računovodski program.
Bom pa še priklopil hdd na zunanji disk, da vidim če lahko še tako kaj naredim.
Lp, Doman
Prijatelj, ki ima pekarnico, me je prosil da pogledam kaj je z računalnikom.
Računalnik se prižge, potem imam možnost izbire safe mode, normal mode ... potem se začne bootat v windows xp. Pride že v grafični vmesnik(windows startup), nato napiše "no signal", (kot da bi odklopil monitor) in računalnik se resetira. To naredi tak v "safe", kot tudi v "normal mode".
Bios sem resetiral, čeprav dvomim, da bi bil bios krivec za ta problem. Temperature so tudi ok.
Enostavna rešitev je formatiranje, ampak je na trdem disku še računovodski program, varnostnih kopij pa ni. Če bi kdo poznal katero koli rešitev bi mu bil zelo hvaležen.
V najslabšem primeru bom v ponedeljek poklical firmo, ki je prodala ta računovodski program.
Bom pa še priklopil hdd na zunanji disk, da vidim če lahko še tako kaj naredim.
Lp, Doman
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod iz Win2000 na Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 2202 (1527) | chrush |
» | Tiskanje šumnikov iz DOS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 4765 (4256) | Brane2 |
» | WIN XP se ne zazeneOddelek: Operacijski sistemi | 1011 (927) | darkolord |
» | Loading WIN XP problem !Oddelek: Operacijski sistemi | 1048 (914) | Tilen |
» | Problem z dodatnim RAM-om kaj narediti???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1049 (888) | Arthur |