Forum » Pomoč in nasveti » Ebay registracija
Ebay registracija
Zero001 ::
zakaj pa ne? cene so manjše
na večini izdelkov pa je free shipping
na večini izdelkov pa je free shipping
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zero001 ()
bluefish ::
prištej davek in carino na skupno vsoto. Če se ti še zmeraj splača...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
karafeka ::
Ko sem je jaz registriral, sem se lahko edino na angleškem ebay.co.uk takoj in brez problema.
Na nemškem sem moral čakati na pismo (kak teden ali dva) z geslom (ker nisem imel kreditne kartice s katero bi me verificirali).
Potem pa lahko z enim uporabniškim imenom dostopaš magari do uzbekistanskega ebaya, če hočeš.
Na nemškem sem moral čakati na pismo (kak teden ali dva) z geslom (ker nisem imel kreditne kartice s katero bi me verificirali).
Potem pa lahko z enim uporabniškim imenom dostopaš magari do uzbekistanskega ebaya, če hočeš.
ender ::
Na eBayu sem prijavljen že dolgo časa, ne spomnim se, če sem se moral ločeno prijavljat na britanskem, nemškem in ameriškem, ampak nikjer ni bilo nobenih problemov (s tem, da ti vsaj britanski in nemški pogosto kažeta tudi zadetke z ameriškega). Brez poštnine mi je pa tudi že uspelo dobiti nekaj zadev.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kavbojke 34/38Oddelek: Loža | 1901 (1475) | Tilen |
» | ebay prodaja- plačam za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 13059 (8386) | Pentium |
» | Ebay Usa in carinaOddelek: Loža | 2407 (1801) | vanromy |
» | eBay - zakaj tako nizka cena, kako? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11668 (9981) | polde01 |
» | Čez katere države gre pošiljka iz Hong Konga ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2748 (2437) | borisk |