Forum » Izdelava spletišč » Baza-Backup forums-free ?
Baza-Backup forums-free ?
Suly ::
Ker mi forums-free.com ponudnik foruma dobesedno preseda, me zanima ali je kakorkoli možno "ukrasti" bazo oz. backup. Namreč pred tremi dnevi sem hotel spremeniti iz ang na slo jezik in je vrglo ven error. Javim to administratorju in se do danes ni premaknilo še čisto nič, tako da niti na forum ne morem.
Prebral sem že da za mojforum.si, se to neda, me pa zanima ali bi bilo to možno pri tem ponudniku ?
Prebral sem že da za mojforum.si, se to neda, me pa zanima ali bi bilo to možno pri tem ponudniku ?
Suly ::
Tody, nisem ravno pro v svetu phpja, tako da bi te prosil za več pomoči ... lahko pomagaš konkretno za tega ponudnika ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | .harma virusOddelek: Omrežja in internet | 2074 (1565) | Malajlo |
» | Prenosljivost mail naslova?Oddelek: Omrežja in internet | 3816 (2821) | NoName |
» | Prenos spletne strani od enega ponudnika k drugemu - zapleteno vprašanje (DNS)Oddelek: Omrežja in internet | 3126 (2871) | Bakunin |
» | Ljubljanski kabel in internet ponudnikiOddelek: Omrežja in internet | 3652 (3097) | Slowenc |
» | Irc...kako dobiti tak ident?Oddelek: Omrežja in internet | 2298 (1905) | NevarHere |