Forum » Loža » Osebni zdravnik
Osebni zdravnik
SkIDiver ::
Ker živiva v LJ je malo zoprno hodit v NM samo zato, da ti zdravnik odpre bolniško in čez par dni zapre, če pride do prehlada.
Zato iščeva osebnega zdravnika v LJ. Po možnosti LJ-Šiška. Ker danes naletiš na takšne in drugačne osebne zdravnike sprašujem za kak nasvet kam se obrnt.
Skratka iščeva osebnega zdravnika, ki mu nisi ravno številka, ki zna govort in je vsaj približno prizemljen (mogoče se sliši smešno ampak naletiš na zelo različne in za zdravnika neprimerne ljudi).
Hvala za vsak nasvet!
Zato iščeva osebnega zdravnika v LJ. Po možnosti LJ-Šiška. Ker danes naletiš na takšne in drugačne osebne zdravnike sprašujem za kak nasvet kam se obrnt.
Skratka iščeva osebnega zdravnika, ki mu nisi ravno številka, ki zna govort in je vsaj približno prizemljen (mogoče se sliši smešno ampak naletiš na zelo različne in za zdravnika neprimerne ljudi).
Hvala za vsak nasvet!
- spremenil: SkIDiver ()
koyotee ::
try@metelkova :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Tomi ::
Iz ZD Šiška so ljudje zelo zadovoljni z Majo Androjna, in tudi s strokovnega vidika lahko to potrdim. Mislim, da se od vseh zdravnikov, s katerimi imam stike tam, najbolj potrudi za svoje paciente.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
energetik ::
Da malo obnovim temo - a ve kdo slučajno, katerega zdravnika bi izbral na ZD Metelkova? Kakšna priporočila?
Bral sem, da nekaj hvalijo dr. Dovč in dr. Fonda.
Bral sem, da nekaj hvalijo dr. Dovč in dr. Fonda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
SkIDiver ::
No jaz sem izbral na koncu dr. Majo Andronja v ZD Šiška. Sem zadovoljen, čeprav sem bil 2x do sedaj pri njej.
Sedaj pa iščem še zobozdravnika ali zobozdravnico (saj je vseeno samo, da naredi kot se pričakuje) v LJ. Po možnosti na koncesijo. Kakšen nasvet?
PS: Tomi hvala za nasvet!
Sedaj pa iščem še zobozdravnika ali zobozdravnico (saj je vseeno samo, da naredi kot se pričakuje) v LJ. Po možnosti na koncesijo. Kakšen nasvet?
PS: Tomi hvala za nasvet!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
Havq ::
Zdravo
Če je kdo iz Bleda, bi mi lahko priporočil katerega zdravnika naj vzamem? Trenutno sem še pri otroškem.
Izbiram med Marušo Jelenc ali Urško Vogelnik.
Odsvetovali so mi Leopolda Zonika.
Še vaša mnenja in izkušnje.
Se vnaprej zahvaljujem.
lp
Če je kdo iz Bleda, bi mi lahko priporočil katerega zdravnika naj vzamem? Trenutno sem še pri otroškem.
Izbiram med Marušo Jelenc ali Urško Vogelnik.
Odsvetovali so mi Leopolda Zonika.
Še vaša mnenja in izkušnje.
Se vnaprej zahvaljujem.
lp
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Beki89 ::
Jaz hodm v Zd radovljica. Je zlo dobra. Glede bolniske in tega se pogovori in ko prekine bolnisko ko si spet "ok". Za cakat pa nikoli nisem veliko... Sem pri njej nekje 2 leti in sem zadovoljen. Za Bled sta hodila dva od familije pa sta sla oba stran od ZD bled. no ce tr zanima ti pisi na ZS
connel ::
Na Bledu je še najboljša Krivčeva, ki pa, kakor vem, ne jemlje več pacientov, samo če kdo odide prideš notri.
Havq ::
Kaj pa glede Jelenc ali Vogelnik?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodba kolena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12938 (644) | purgas |
» | Bolniška: Kaj lahko počnem?Oddelek: Loža | 9143 (8280) | St235 |
» | Osebni zdravnik - neprostovoljna menjavaOddelek: Loža | 4973 (4020) | Lonsarg |
» | Osebni zdravnik/zobozdravnik MBOddelek: Loža | 4602 (4366) | Nagi Bator |
» | Dodatno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15648 (6211) | Alexius Heristalski |