Forum » Pomoč in nasveti » Glasen disk na Armadi
Glasen disk na Armadi
Tomi ::
Imam Armado E500 in zadnje čase me spravlja ob živce, ker je disk postal zelo glasen, tako da recimo se zraven ne morem učiti, prej pa sem se lahko.
Imel sem ga že na servisu, in niso ugotovili, da bi bilo karkoli narobe z diskom, in tudi diagnostika ničesar ne pokaže. Ker je baje čista, ne Win diagnostika delala brez hrupa, so mi predlagali, da nam na novo Okna gor, samo to me ne veseli, ker je preveč dela (pač izpitno obdobje), da pa čakam do še tri tedne, da preskusim, me pa tudi ne mika.
Kaj predlagate, in ali naj ga nesem nazaj, ter terjam zamenjavo?
Imel sem ga že na servisu, in niso ugotovili, da bi bilo karkoli narobe z diskom, in tudi diagnostika ničesar ne pokaže. Ker je baje čista, ne Win diagnostika delala brez hrupa, so mi predlagali, da nam na novo Okna gor, samo to me ne veseli, ker je preveč dela (pač izpitno obdobje), da pa čakam do še tri tedne, da preskusim, me pa tudi ne mika.
Kaj predlagate, in ali naj ga nesem nazaj, ter terjam zamenjavo?
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmrzovanje starejšega desktopa, za HW in SW profijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1178 (869) | hojnikb |
» | Reševanje podatkov iz diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1578 (1390) | Baja |
» | Windows se noče inštalirat.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1761 (1625) | JebatGa |
» | Diski in testiranjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1692) | maxum |
» | zakaj se ne povežeOddelek: Omrežja in internet | 1279 (1078) | Klemenn |