Forum » Izdelava spletišč » Pomoč - header in okno v oknu
Pomoč - header in okno v oknu
Skrivnostne ::
Pozdravljeni!
Imam vprašanje glede headerja in sicer bi rad rešil tale problem:
Na serverju bi rad imel samo skripto, ki na moji domeni projecira eno drugo spletno stran, vendar bi imel na moji spletni strani
ob vrhu določen prazen prostor namenjen za oglasna sporočila, torej nakako tako kot ima oz. je imel urejeno tutorialized.com
Imam neko grobo idejo kako bi to naredil, vendar bi se priporočil če ima kdo že spisano skripto oz. kodo za ta problem.
Hvala!
Skrivnostnež
Imam vprašanje glede headerja in sicer bi rad rešil tale problem:
Na serverju bi rad imel samo skripto, ki na moji domeni projecira eno drugo spletno stran, vendar bi imel na moji spletni strani
ob vrhu določen prazen prostor namenjen za oglasna sporočila, torej nakako tako kot ima oz. je imel urejeno tutorialized.com
Imam neko grobo idejo kako bi to naredil, vendar bi se priporočil če ima kdo že spisano skripto oz. kodo za ta problem.
Hvala!
Skrivnostnež
tempoFlow ::
To lahko sicer rešiš z frame-i, v zogrnjem prikažeš oglas, v spodnjem pa stran. Problem je lahko z avtorskimi pravicami, saj tuje strani ne moreš kar enostavno prikazovati na svoji domeni, kot da je tvoja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okna (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22176 (5116) | Invictus |
» | Zamenjava "oken"Oddelek: Pomoč in nasveti | 3603 (2954) | hojnikb |
» | Zastrtje OknaOddelek: Loža | 7766 (6106) | Furbo |
» | Popup okno, ko zapustiš stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 1388 (1163) | IceIceBaby |
» | Velikost okna brskalnikaOddelek: Izdelava spletišč | 1078 (947) | y00r3 |