Forum » Programska oprema » ubuntu 8.04 in virtual box
ubuntu 8.04 in virtual box
šernk ::
danes sem si namestil virtual box na ubuntu za XPje in delajo brez kakšnih večjih težav.
edina težava je da ne morem povečat okna...tako imam namizje xpjev vsega na 1/4 celotnega monitorja...če dam full screen način je cel ekran črn z izjemo tistega dela na sredini, kjer spet tečejo XPji v velikosti 1/4 celotnega zaslona...velikost ostaja ista karkoli naredim le prazen prostorse spreminja naokoli
obstajajo kakšne nastavitve za to da sem jih spregledal ali kaj podobnega?
edina težava je da ne morem povečat okna...tako imam namizje xpjev vsega na 1/4 celotnega monitorja...če dam full screen način je cel ekran črn z izjemo tistega dela na sredini, kjer spet tečejo XPji v velikosti 1/4 celotnega zaslona...velikost ostaja ista karkoli naredim le prazen prostorse spreminja naokoli
obstajajo kakšne nastavitve za to da sem jih spregledal ali kaj podobnega?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
dragana ::
V virtualnih Windowsih instaliraj Guest additions. Ko je to instalirano, boš lahko zvečal resolucijo v guest sistemu. Drugače pa "desni ctrl + A" raztegne guest sistem čez celo okno, "desni Ctrl + f" pa raztegne guesta čez cel ekran.
šernk ::
hvala
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črni robovi pri filmihOddelek: Zvok in slika | 3958 (3235) | jacal |
» | Problem z digitalnim okvirjem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1782 (1587) | Heaven |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3615 (2656) | Matev |
» | nastavitev večje resolucije na novem lcd monitorju - vse pomanjšaOddelek: Pomoč in nasveti | 4482 (4275) | Izi |
» | Presnete fore XP- jev!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1570 (1204) | tx-z |