» »

Bi si drzil ustaviti nasilje na ulici?

Bi si drzil ustaviti nasilje na ulici?

«
1
2

bajsibajsi ::

Prevec obculjivim odsvetujem ogled filma. Recimo da bi bil tukaj ti mimoidoci. Bi nasel dovlj "jajc" (oz. poguma ali norosti, kakor se vzame), da bi se umesal? Sam ne vem, mislim da, vendar nisem sigurn, saj je biti v situaciji drugace kot govoriti s fotelja. Razni C. Norrisi in Ramboti, vzamite si nekaj casa za premislek, preden odgovorite? ^^

LuGi ::

Ne. Da se umesavas med tri moras biti res ... ala zajeban TM

Blinder ::

Men se zdi, da so ljudje "nepogumneži". Videl sem posnetek, ko je (v USA se mi zdi) avto zbil starejso zensko na cesti, avto je sel naprej, mimoidoci tam par metrov daleč pa so kar hodili naprej. Noben ji ni šel pomagat. Posnetek pa je trajal dobro minuto.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Tac20 ::

Vsak pameten če bi bil sam se v kej takega nebi vmešaval (razen če bi bil tako prepričan v svoje znanje klofanja, da bi lahko razbil tri). To nasilje brez razloga do naključnih mimoidočih, mi ni bilo nikol jasno, verjetno veliko zlorabe v otroštvu ali kaj podobnega, se pa take stvari dogajajo tudi v Ljubljani.

Gladi ::

Seveda, taki stvari se resno dogajajo v centru Ljubljane,sej veste za fore če maš za en klic pa to.In v velikih primerih noben ne pride pomagat, tud če kličeš na pomoč, kaj šele da bi policijo klical.

Priznam če se sprav 15 ljudi na enga, pa bi prišel mimo, nevem če bi mu pomagal ampak bi poklical policiju v trenutku.

ZdravkoČolič ::

Mogoče bi mu sam chuck norris lahko pomagov. :)

jype ::

Pobegnit in poklicat policijo se je zame do zdaj najbolje obneslo.

Alfonzo ::

Ampak se mi zdi da teli niso bli res kešni hudi "fajterji". Je pa res neki druzga govort tuki al pa če to v resnici doživiš.

Gladi ::

Je blo že dovol da so bli trije, pa žrtev nevem zakaj se ni na noge postavla na začetku pa branila.

Tac20 ::

Če se človek ni navajen se pretepat, se enostavno ustraši / ohromi in nimaš kaj, če pa si siguren vase, ter po možnosti obvladaš kakšno borilno veščino do te mere, da jo znaš učinkovito uporabiti, pa ne bi smel bit tak problem prebutati tri takele amaterje kot so bili teli. Tukaj je en primer:

Nikoli pa neveš kdo bo potegnil pištolo ali nož nate, pa greš lahko s svojimi borilnimi veščinami samo domov, zato mi je pretepanje zunaj na ulici nekaj norega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tac20 ()

koyotee ::

men se je tut že zgodil, like 7 let nazaj ko sem šel od avtobusne v lj do dijaškega doma tabor. Sta šla 2 za mano. Pa se zanju ni dobro končalo. Na sebi pa sem imel še poln ruzak stvari za čez teden, obute pa gojzarje. In ko me je "crocop" hotu udart z nogo v glavo sem ga blokiral, z drugo nogo pa je stal na nečem spolzkem in je poču ob asfalt :P tadrug je bil pa tko mal manjši od mene, jih je fasu ene par, pol je pa stisnu prpo. Razloga ni bilo, niti a maš mobitel za en klic.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Alfonzo ::

Bayte ja čist prov si povedu! Jah koyotee pač tud taki obstajajo k pač mislejo poglej ga una kmeta v gojzarjih tega bova pa že =)

Urc ::

Tukaj je en primer:

Ta video je bil sneman baje v Makedoniji. Trenirka - tipično. Hehe, sam on je zgleda ponesreči udaru punco, pol pa je uni oba razbil. Saj potem, ko vstaneta in kamera ne snema več (drevesa) mu vrneta :)

MeGreat ::

nimaš kaj proti trem... samo še tebe bi razbili

koyotee ::

če bi mel kšno kovinsko palco od pol metra ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

jype ::

Seveda imaš kaj proti trem. Če trije tepejo močno za tri - tečejo še vedno le za enega hitro.

Treniraj tek-na-dom!

joker16_7 ::

Proti trem je nesmiselno, čeprav poznam prav iz mojega kraja večletnega državnega prvaka in enega najboljših taekwondo mojstrov v Evropi v svoji kategoriji seveda (lani 3. Evropejec). Star je 18 in po naravi, verjemite ali ne, zelo miroljuben. Enkrat se je sredi mesta zgodilo, da to ga štirje silaki (krepko čez 90 kil), ki so že po večini tega predela poznani po pretepaških podvigih oz. če lahko temu rečemo - sposobnostih. Vsi so se kar na suho spravli na njega. Jaz sem slučajno sedel v restavraciji v bližini. Mali jih je v 6-7 udarcih pometo par metrov vstran. Vsi so ležali. En je mel celo ključnico zlomljeno in en izpahnljeno ramo. Človek resnično ne more verjet.

Drugače pa proti trem je nesmiselno se vpletat, ker bi sam pristal v enakem položaju. Js bi mu pomagal takoj pomagal, ampak le v primeru, da bi videl, da je tudi sam še kolikor toliko pri močeh in da bi jih potem mularijo skupaj lahko prebila. Drugače pa bi blo vse skupaj bolj Rambo varjanta ja...
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley

MeGreat ::

Seveda imaš kaj proti trem. Če trije tepejo močno za tri - tečejo še vedno le za enega hitro.

Treniraj tek-na-dom!

kako bo to pomagalo tistemu človeku?

Ciklamen ::

Ne. Priznam.

Nisem tako švoh postave, ampak vem, da se v to ne bi spuščal, ker bi jih še fasal, zagotovo.

Ampak tako ali drugače, ona dva sta si jih zaslužila (če je tip punco nalašč klofnil).
- End of the Post ->

Tac20 ::

Nevem, jaz sem razmišljal podobno preden sem začel trenirati borilno veščino. Misliš da boš nekaj mahal in bo padlo in boš vse prebutal in to bo to.
Šele ko začneš trenirati vidiš koliko ubistvu človek, ki se še ni srečal z borilno veščino, nima pojma o ničemer. Se mi zdi da z leti treninga, pa čeprav na amaterskem amaterskem nivoju pridobiš na marsičem (gibanju/distanci/pravilnih udarcih - predvsem v smislu moči in hitrosti, ter mogoče še najbolj pomembni samozavest v temu kar delaš). Skratka prej sem bil prepričan da bi se zunaj hitro stepel, sedaj pa vem da se bom na vsak način poizkušal odmakniti od konfliktov, magar požreti kakšno besedo itd., ker zunaj nikoli neveš kaj te čaka, je totalno nekotrolirana situacija čisto drugi sveti kot pa trening in kaj hitro se lahko znajdeš v situacijah kot so trajne poškodbe glave itd., mogoče celo smrt.

Skratke še najbolje kot je rekel jype, zbežat pa si cel itd., pa pozabit da se je kaj zgodilo. Dobro pa je seveda znati se obraniti, če si v tako situacijo prisiljen, v vsakem drugem primeru je boljš črta in adijo:)

Alfonzo ::

joker16_7 seveda da jih je lahko ker je vedel pač katere udarce uporabit. Sej ne pomen zdej če je človek miren po naravi, da zdej se pa ne zna tovč.

joker16_7 ::

Ja saj to vem, sam jaz sem bil šokiran, ker si niti v sanjah ne bi mislil, da lahko tak špicelj take dedce 4 nabije brez kakega večjega napora. Sem prepričan tut če bi bla še 2 zraven ne bi bilo nič drugače...
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley

;-) ::

Trije so malo preveč. Če bi bila 2 pa bi se mi vtrgalo tud če bi jih dobil.

Hardstyle ::

Men se zdi, da so ljudje "nepogumneži". Videl sem posnetek, ko je (v USA se mi zdi) avto zbil starejso zensko na cesti, avto je sel naprej, mimoidoci tam par metrov daleč pa so kar hodili naprej. Noben ji ni šel pomagat. Posnetek pa je trajal dobro minuto.


Si se vprašal kdo bi kril stroške posredovanja in zdravljenja, če ženska ni bila zavarovana? V ZDA ni to samo par $ ampak konkretno par sto $.

Saladin ::

Tako bom rekel.

Če bi bil sam in naletel na te 3 tipe kako enega mlatijo, bi šel za ovinek in poklical policijo.

Če bi se šlo za neko mularijo, bi se pa verjetno razp... in začel kričat, krilit in ja, morda tudi v borbo. Takrat je tudi važno, kako sam nastopiš in ponavadi če pokažeš jajca jih že s tem presenetiš.

Je pa tako - nikoli ne veš dokler se kaj takega zares ne zgodi.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

bajsibajsi ::

Moram rect, da so mi blazno vsec odgovori, ker sem pricakoval vec ala Hulk Hogan odgovorov. Prav vsak je odgovoril z necim, kar sem imel sam ze veckrat v mislih. Od teka stran, klic policije, ce bi bla sva bi se slo, ce bi bil zrtev se toliko pri moceh/volji, da bi potem skupaj... Osebno mi je zelo blizu odgovor "Trije so malo preveč. Če bi bila 2 pa bi se mi vtrgalo tud če bi jih dobil." Jaz na to ne gledam s holivudskega vidika, da bi sam uletu ala nindza style pa pometu vseh 16 po tleh.. Bolj gledam na to, kot da ce bi se spravil na pomoc k zrtvi, bi bil tisti moment v naprej pripravljen, da jih dobim. Enako kot nekdo, sem tudi jaz pomislil ob konkretnem prizoru, da ti trije pa ze ne delujejo kao neki fajterji... Sam vem, da ce bi uletel zraven ob takem krutem primeru, da ne bi uletel v stilu "ej folk dj pomerte se no, halo", to se dela v bl normalnih primerih, ko zgolj kaze na moznost, da bo nastal pretep. Skratka, jaz bi v takem primeru uletel samo na nacin, da bi vsaj enega, ce ze ne dva, poskusal dati "spat" v piclem momentu, preden bi se tisti trije napadalci sploh zavedali, kaj se dogaja. V bistvu samo tako vidim, da bi uspel z relativno minimalnimi posledicami. Kar pa se vedno ne pomeni, da bi sploh imel dovolj poguma, da bi se umesal.

btw, tisti filmcek z youtuba je baje fejk. Sem ze videl pred casom nazaj daljso verzijo. Samo tale pa sigurno ni fejk, LOL kaj jim je naredu - burek.. :D

Tomaz Eruj ::

V napad!! prvi je bil tko lepo naštiman za kick u jajčka pol sta pa sam še dva ;)
¡ ǝɹǝɥʇ ıɥ

ZdravkoČolič ::

Tale bi biv vsem trem kos.

bajsibajsi ::

@jype "Seveda imaš kaj proti trem. Če trije tepejo močno za tri - tečejo še vedno le za enega hitro. Treniraj tek-na-dom!

Ob tem sem se pa res nasmejal 0:) :D :)

svecka ::

Mirna glava in pamet v roke, vpitje in kričanje od daleč najbolj pomaga, pa magari kot pička in seveda klic policije. To je najboljša stvar ki jo lahko narediš. Kaj pa veš če gre v pretepu samo za povračila? Mogoče pretepajo tatova, posiljevalca? Obračuni zaradi punce (tipično čefursko). Vmešavanje v take stvari ni ravno dobro, ker potem lahko dobiš za vrat kup opic ki ti bodo morile celo življenje.

Edino za kakšna posilstva pa bi se zmigal, če bi jih bilo več, bi pa vsaj naglas vpil in rekel da sem poklical polciijo. Vsaj nekaj. 1 prit 3 je zelo malo verjetnosti da sploh zmagaš, razen če si res neki profesionalec. Pri mestnih "huliganih", ni dvom da imajo oni poleg pesti vsaj še neko orožje in na to se treba zanašati. To so opice ki bi te zaštihale ali ustrelile brez skrbi.

Jaz vedno nosim s seboj nož, da se lahko nanj zanesem če mi tek ne pomaga (in sem stisnjen v kot).

Lahko povem iz prakse, ko sem bil oropan, da jih opozarjanje na rop z zvokom tako prestraši da izgubijo razsodnost in kar začnejo udarjat (takrat sem bil še mali) sem lepo torbo pred sabo dal in bežal rikverc in tulil kot sirena. Samo policije nisem nič klical, ker me tudi niso takorekoč oropal. Da bi jih potem na grbo dobil, bi bila pa še hujša star.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: svecka ()

krneki0001 ::

Ko vidiš takele tri lulčke, greš do tistega, ki zgleda vodja, pa mu spustiš eno orenk čelno da dol pade, druga dva pa spizdita.
Vedno stopim zraven, ker vem, da so taki, ki se jih več spravi na enega vedno prpe, ki ko so sami, nič ne upajo. Ko prvi od njih dol pade vsi ostali zbežijo, vedno. To sem delal že v srednji šoli, ko so se iz višjih letnikov spravljali na sošolce, ki se niso mogli ali znali branit.

Res pa je da tut ne zgledam ravno švoh s svojimi 100 kilami pri 180cm in vedno v vojaških hlačah in vojaški jakni (pri 35 letih in ni važno ali služba ali družba) pa gojzerjih.

Zgodovina sprememb…

Vajenc ::

Ko postaneš bolj odrasel in izkušen se takim situacijam kot so v filmčku na veliko izogneš. Tudi jaz bi se verjetno obrnu in skrit za voglom poklical policijo. Pomisliš na nož, pištolo, maščevanje, svoje otroke ... še predno bi rekel "ALO!". Verjamem, da je tudi občutek za možne povzročene poškodbe s tako brco v ksiht v mladosti precej švohn.

Posrečeni so dedki in/ali očetje, ko se hvalijo kako bi oni včasih vse tri take bandite razmetali. Pozabljajo pa, da so včasih na ulicah vladali miličniki in ne neki brezposelni in zdolgočaseni mladostniki katerim zakon in morala pomenita le toliko, da poznajo dobrega odvetnika, ki je že bratu pomagu.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

reeves ::

Če samo prletiš do njih, maš dva na tleh preden se sploh zavejo za kaj se gre. Če jih boš pršu pa najprej prosit, da nehajo jih boš pa skor sigurn fasal.

krneki0001 ::

Takile kot tile trije sigurno ne upajo uporabit orožja, ker na skrivaj v podhodih in v temačnih predelih napadajo nemočne. Na odprtem jih ne boš videl, ker si ne upajo tam niti mrdnit.
Tale filmček prikazuje tri mulce ki pohajkujejo po mestu in za zabavo nekoga zbrcajo. Takh je v ljubljani vsak dan polno. Upajo, dokler se napadeni ne brani. Ko bi se postavil nazaj, bi vsi trije laufal stran.
To je mularija, ki nima kaj početi, doma živijo pri starših in jih doma fotr vsake par dni nalomi, oni so pa pogumni pa potem zunaj nekoga nalomjo, ponavadi res takega, ki se ne zna branit in še to v kakem zakotnem kotičku.
Tisti, ki bi pa take stvari počel na odprtem, pri tistem se je pa za zamislit, kaj bo potegnil ven, ko bo šlo njemu težko.

Pa tukaj nima veze ali odrasteš ali ne, gre v veliki večini, zato, da se ljudje oddaljujemo drug od drugega, ni več tiste pristne zaupljivosti in ni več normalnega pogovora. Vse gre prehitro mimo in vsak se bori samo za svoj obstoj pod soncem, ni več ljudi, ki so združili roke in pomagal drug drugmu. Včasih je sosed stopil do tebe, ko si kaj delal, pa pomagal delat in ti ravno tako njemu, danes te pa prijavi, da delaš, ker nimaš gradbenega dovoljenja.

In zato se lahko to dogaja, kar se v tem filmčku, ker se vsak, četudi bi lahko pomagal, raje obrne stran in gre svojo pot brez vmešavanja. Ne pomisli pa da ko se bo to drugič njemu dogajalo, tudi ne bo dobil pomoči. U bistvu na splošno misli, da tega se pa njemu ne more zgoditi.

Še najbolj za take stvari pa sam krivim medije. Ti namreč ne znajo več pokazat neke dobre strani človeka, vse kar kažejo, so nasilje, umori, kosti, poboji.
Kje je čas, ko so pokazal mladinske brigade, kako so nardil cesto zagreb beograd - dans pa samo kažejo, kok se jih je tam ubilo.

Vikking ::

pomoč

Sploh pa če gre za večjo skupino ljudi, tudi policisti v manjšem številu ne bi intervenirali, ampak počakali na okrepitve.

svecka ::

Pogumna so policista, ala jim vera, da sta si sploh upala. Čudn da jih Cigani niso z kalašnikom prerešetal. Prva stvar ko sem brebral "Novo Mesto" sem že takoj pomislil na Cigane...in nisem se zmotil. Kdor je iz tam že ve kaj se vse dogaja. Vprašajte v Revozu, kje so Cigani ki so tam delal...noben več ne dela, ker itak od države dobivajo zajetne denarce.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: svecka ()

-ninja-91- ::

Še najbolj za take stvari pa sam krivim medije. Ti namreč ne znajo več pokazat neke dobre strani človeka, vse kar kažejo, so nasilje, umori, kosti, poboji. Kje je čas, ko so pokazal mladinske brigade, kako so nardil cesto zagreb beograd - dans pa samo kažejo, kok se jih je tam ubilo.

Bo kar držalo, da se pozitivne novice ne prodajajo tako dobro, kot šokantne in slabe...

Tear_DR0P ::

nah niti se nimaš kaj vmešavat, sploh če si "rambo" ker pol pa komu kaj narediš, ga boš pa ti najebal.osnovno kar lahko narediš je pobegneš in pokličeš prvega na mestu za pomoč (varnostnik, policaj). če maš pa res jajca in hitro tečeš, jih pa še fotkaš preden začneš bežat
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

YesweScan ::

Hehe, jujitsu, to učijo učijo policaje je lahko precej učinkovit, če ga seveda natreniraš v nulo, se pravi vsaj par let... v tem primeru: ali so naleteli na dva,ki znata samo listke pisati ali pa imajo zastarele metode poučevanja, ki delujejo samo v dojotu na nepremičnih tarčah..

en luškan primer (od 52 sekunde)

BigWhale ::

Seveda imaš kaj proti trem. Če trije tepejo močno za tri - tečejo še vedno le za enega hitro.

Treniraj tek-na-dom!


Ja, kaj pa ce stafeto laufajo! Te takoj dobijo! ;)

BigWhale ::

Hehe, jujitsu, to učijo učijo policaje je lahko precej učinkovit, če ga seveda natreniraš v nulo, se pravi vsaj par let... v tem primeru: ali so naleteli na dva,ki znata samo listke pisati ali pa imajo zastarele metode poučevanja, ki delujejo samo v dojotu na nepremičnih tarčah..

en luškan primer (od 52 sekunde)


S "par let" si verjetno mislil deset, mar ne? :)

#000000 ::

Tale bi biv vsem trem kos.


Tale karateist zame ni kej dost karateista, hinavsko je zalepu pjanega-drogiranega-klošarja ki ga je že skor njegova kurbica sama obvladala, pol je pa zmagovalno dvignu roke. LOL Me zanima če bi posredoval v prepiru če bi blo to zvečer in klošar vsaj na prvi pogled trezen ? Ja usral bi se tko k vsi ostali in produžio svojo pot.

YesweScan ::

Da ne omenjam da pravi karateist/bokser/whatever NIKOLI ne napade prvi..In tale model naj bi bil še učitelj (za zgled)...
Njegov udarec z komolcem je bil zelo v stilu krav-maga sistema :) ..

krneki0001 ::

Da ne omenjam da pravi karateist/bokser/whatever NIKOLI ne napade prvi..In tale model naj bi bil še učitelj (za zgled)...
Njegov udarec z komolcem je bil zelo v stilu krav-maga sistema :) ..


Ne ponavad imamo samo višjo toleranco, to je pa vse.

Vedno je treba dvakrat premislit, če se nekoga splača udarit. Ampak ko pa vidiš da se trije spravijo na enega revčka, pač moraš zraven stopit, pa jih malo pomirit. Ponavadi gre brez pesti, če pa ne gre pa pač ne gre.
Ko sem bil še redar po diskotekah, sem imel vedno tak pristop, da sem človeka prvo vsaj dvakrat opozoril, če pa ni šlo sem probal samo s tem, da sem ga spravil stran od žrtve, če pa ni hotel dat mira je bilo pa pač treba uporabit silo.

Mi pa ni všeč, da je velika večina redarjev u bistvu pretepačev, ki samo čakajo, kdaj se bodo stepli. To namreč ni dobro za nikogar, še posebej pa ne za lokale v katerih taki redarji delajo. Za redarja ne more nekdo, ki mu kri hitro zavre in udari prehitro. Za redarja moraš bit dovolj umirjen in takih ljudi je zelo malo.

bajsibajsi ::

"Res pa je da tut ne zgledam ravno švoh s svojimi 100 kilami pri 180cm in vedno v vojaških hlačah in vojaški jakni (pri 35 letih in ni važno ali služba ali družba) pa gojzerjih."

Hehe, nebivedu. Sva si kr podobna pri kilah, visini in letih; razen da jaz nimam (vec) take mode. ^^

"Seveda imaš kaj proti trem. Če trije tepejo močno za tri - tečejo še vedno le za enega hitro.
Treniraj tek-na-dom!
Ja, kaj pa ce stafeto laufajo! Te takoj dobijo! ;)"

:D

jype ::

BigWhale> Ja, kaj pa ce stafeto laufajo! Te takoj dobijo! ;)

Hja, če laufajo štafeto jim nič ne pomaga, ker ti jo morajo podat, ko prilaufajo do tebe, pol pa ti z njo naprej šibaš.

redo ::

Treniraj tek-na-dom!

A da bodo potem vedeli, kje si doma? Treniraj tek-na-policijsko-postajo. Je najbrž bližje in bolj varno.

jype ::

Ja, seveda, ampak se ne sliši preveč pesniško. V bistvu danes tečeš le tako daleč, da lahko telefoniraš na pomoč, potem pa zgolj vzdržuješ varnostno razdaljo.

thexfale ::

Js mam pa tak primer, včerej smo se ga mal napil in si nisem mogel kaj, da nebi nekega pijanega, popolnoma zafrustriranega fotra jebal tako dolgo, da mi je potalov nekej plesk. Ta človek je star približno 40 let, alkoholik, še vedno živi pri starših, zasluži minimalno, je popolnoma nezadovoljen sam s sabo. Ko je pijan, se pokaže njegova agresija, ki jo mora sprostiti nad nekom. Nisem ga zdržal več poslušat, ko je začel, da smo vsi navadne nule in tako naprej...Vseeno, nisem ga udaril nazaj, čeprav sem imel namen. Po nekaj minutah mi je zavrelo in sem že vstal, da bi ga na gobec a so me potegnili nazaj. Zakaj ga nisem takoj? Sem naredil prav, češ da sta ga že narava in življenje dost udarla? Kaj bi naredili vi, bi mu avtomatsko ali eno vzgojno?

krneki0001 ::

Takega ignoriraš že na začetku. Pijančki so pač zafrustriranci, ki so jih in jih še vedno vsi "jebejo", pa so potem edino pod vplivom alkohola lahko malo sproščeni in svoje tegobe sproščajo.

Taki niso nevarni, pa čeprav vpijejo in mahajo naokoli. Za takega je vedno najbolje imet 2 ušesi - "čez enega notri in čez drugega ven".


Sicer ne maram alkohola in ga tudi ne pijem, ampak vseeno ...
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Potreba po samoobrambi - kateri trening bi mi biu primeren? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26153835 (48537) bluefish
»

Kako bi vi ravnali v takšni situaciji. (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
609680 (7717) Avenger
»

Tajski boks

Oddelek: Loža
377629 (4305) c0dehunter

Kako hitro onesposobiti človeka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11215844 (13062) imagodei
»

Kako bi pa VI reagirali?

Oddelek: Loža
151325 (1017) KamikazA

Več podobnih tem