Forum » Strojna oprema » Brezžične tipkovnice/miške?
Brezžične tipkovnice/miške?
matobeli ::
A se da te glodalce in tipkalnice uporabljati tudi z že v prenosnika vgrajenim bluetoothom, oziroma z drugim USB bluetoothom? Kaj pa v primeru da uporabljajo 2.4Ghz prenos? A bi se dalo preko vgrajenega wifija to uporabljat?
Ker imam laptopa in se mi gnusijo uni USB štrclji. Pa še strah imam da jih polomim. Pa še nekateri ponoči žmrkajo, potem nemorem spati.
Ker imam laptopa in se mi gnusijo uni USB štrclji. Pa še strah imam da jih polomim. Pa še nekateri ponoči žmrkajo, potem nemorem spati.
zee ::
bluetooth glodalce se da uporabljat brez problema, tudi ce je vklopljen wireless.
za tipkovnice ne vem.
za tipkovnice ne vem.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
matobeli ::
mislu sem če se da uporabljati tiste glodalce ki uporabljajo 2.4Ghz in ne bluetootha, ali moraš imeti nujno tisti USB štrcelj notri. sej tipkalnice so verjetno isti šmorn.
z3ro ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri wireless router?Oddelek: Strojna oprema | 2096 (1660) | Hebiga |
» | HP Compaq 6830sOddelek: Kaj kupiti | 4850 (2980) | Kkmardigrce |
» | 3. verzija standarda BlueTooth na potiOddelek: Novice / Diski | 4754 (3821) | Bistri007 |
» | Brezžična miška za prenosnik.Oddelek: Strojna oprema | 2024 (1936) | dkRusky |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1894 (1637) | boogoo |