» »

vprašanje za hetero moške

vprašanje za hetero moške

LeLa ::

Eno resno vprašanje za hetero moške predstavnike ...8-)

Zanima me, koliko med vami je takih hetero moških, ki se nekaj dni PREJ in nekaj dni PO menstruaciji iz same preventive izogibate seksa s svojo žensko, zato ker vam gre na bruhanje že ob minimalni komaj opazni sledi krvi?
  • spremenila: LeLa ()

tony1 ::

Ne veliko? >:D

He's got isuess, jebiga.

kronik ::

Takoj po uradnem zaključku smo že v akciji :D

Fave ::

Verjetno bi dobila več odgovorov, če bi vprašanje postavila v sobo Anonimni eksperiment.

Sam se ga ne izogibam. Razen oralnega.
My mind's a hyper tool that fixes everything.

LeLa ::

...isuess, ja...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: LeLa ()

Dr_M ::

Ce je mal rdec se ni panike :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

T0RN4D0 ::

Že tako predolgo traja, pa da bi še dodatne dni zraven dajal? :)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

WamPIRe- ::

Nič preventive ;)

kixs ::

Eni so pac bolj obcutljivi na kri. Ceprav bos tezko nasla veliko moskih, ki bi zaradi malo krvi odklonili akcijo. Ce ne drugega, das gor kondom (govorim za resno vezo).

ZdravkoČolič ::

Se ne. Tud med menstro je treba.

c0dehunter ::

Sem eden tistih, ki se v "tistem" času ogiba. Preprosto se mi zdi navzgravžno in ne morem pomagat. Roka does the work.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

djordjevic ::

Mene moja ljuba mika vedno. Kaj takega, pray tell, pa je tistih par kapljic krvi? ;)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Sem eden tistih, ki se v "tistem" času ogiba. Preprosto se mi zdi navzgravžno in ne morem pomagat. Roka does the work.

Eno je v tistem casu, ko vse ven curi, drugo je pa nekaj dni pred in po, ko je morda krvi samo za vzorec. Prav v tistem casu tudi mene ne mika :|

c0dehunter ::

Se posipam z marihuano, nisem dobro prebral.

Če se pač malo vidi, pač ni noben problem. Drugače bi blo pa res malo dolgo za čakat, ja.. :))
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

blackbfm ::

Če ne gledam al pa če je tema pol je ok, drugače mi pa ni preveč okusno:D

joker16_7 ::

Že tako predolgo traja, pa da bi še dodatne dni zraven dajal? :)

Heh, maš še kako prav ;) Ne, tudi jaz se ne obremenjujem s tem oz. me ne moti. Sicer pa kolk ženske poznam tut same niso med menzo kaj preveč za akcijo...
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley

OrkAA ::

uf, bolj slabo jih poznaš :P

opeter ::

Ah, tiste, ki so nekrofili itak ne moti. :D

http://www.siol.net/svet/crna_kronika/2...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

CoolBits ::

Nič izogibanja ne prej ne pol... tud vmes rata če je sila :)

Poldy ::

Če želiš, te nekaj dni pred in po menstri lahko jaz...:D

Ne gledaš dol, pa je.

uf, bolj slabo jih poznaš :P

Agree ;)

jype ::

Mene pa predvsem zanima, zakaj je vprašanje postavljeno zgolj heteroseksualnim moškim.

CoolBits ::

Po mojem, ker to ni problem homoseksualnih moških... homoseksualne ženske pa je verjetno ne zanimajo :D

jype ::

Po nepotrebnem je torej izločila vsaj tisto skupino moških, ki jim je vseeno, kakšnega spola partnerja imajo.

Za statistiko: odpovedovanje spolnosti zaradi mesečnega perila nama na kraj pameti ne pade, se pa v tem času malce bolj natančno poskrbi za higieno.

Ne obsojat fanta, če se mu reč gravža. Ljudje smo pač različni.

itak37 ::

Ne obsojat fanta, če se mu reč gravža. Ljudje smo pač različni.

Mogoče je pa ona proti...8-)

Blinder ::

Ja on bi hotel, ona pa isce izgovore, da ji nebi treba. Tle je naredila nek neuspeli poskus, da pokaze fantu, da v tistem obdobju je pauza:D
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

madmitch ::

Men je moja rekla da lahko, samo u firnke ga pol ne smem brisat.

Dej ga no srat, a še ni slišal, da se gre lahko pol oprat?
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Okapi ::

Neki čudni predsodki. Kri je bolj "čista" od večine izločkov tam doli, pa še boljši okus ima:P

O.

Pimoz ::

sam a ni tko da je zadeva strupena?

drgač men vsa stvar ni lih prijetna :/

Kaj strupena, sm slišu da je radioaktivna.

madmitch ::

Primož, to je tist po porodu, tist pa zna bit nevarno ja, sam takrat nobeni ni preveč do sexa, takrat tastari odpade.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Kri je bolj "čista" od večine izločkov tam doli, pa še boljši okus ima

Pa ne ta kri. V tej krvi je toliko "smeti" kot v drugih izlockih.

P1P1 ::

Hja kokr vem je menstruacija posledica luščenja notranjega mehkega tkiva maternice (jst si to predstavljam kot nekakšno lupljenje kože) ki se pomeša s krvjo, kri pride pa pač zato ker se lušči. Zato seveda ne gre za kri kot tako ko se ti urežeš ali podobno. Tle je mal prej če se ne motim še nek beli tok pa PMS pa ne vem kva še vse. Me vsa zadeva bolj kot ne odbija.
Q6600 3.2Ghz, Rampage Formula, X-FI Titanium Fatal1ty,
9800GTX+, Velociraptor 300Gb, Teamgroup Extreme dark

Yohan del Sud ::

Seks med menstruacijo in prosto plezanje imata nekaj skupnega. Pri obeh uživaš, če ne gledaš dol. (ok, bežim)
www.strancar.com

pingo76 ::

Seks med menstruacijo in prosto plezanje imata nekaj skupnega. Pri obeh uživaš, če ne gledaš dol. (ok, bežim)

Hvala za polepšan večer. :D

Ok kaj pa je pri menstruaciji tok uzivaskega?!

Sej ni reku pri menstruaciji, ampak pri seksu med menstruacijo. Precejšnja razlika.

Neki čudni predsodki. Kri je bolj "čista" od večine izločkov tam doli, pa še boljši okus ima:P

O.

Če bi kej vedu bi ti blo jasno, da je kri sam ena izmed tekočin, ki so vmes. Poleg tega je takrat še bol čudn, neprijetn vonj. Če pa res kdo to okuša se gre pa lahk zdravit. Kot so že drugi rekli, pač ne gledaš dol, pa se umijš pol. Aja problem so tanponi, ki jih je treba vn uzet.

Zakaj se mi zdi, da nisi še nikoli nič takega počel? Pred seksom jasno da ven tampon, se umije in potem če med akcijo kaj krvavega priteče, nima nobenega neprijetnega vonja, okus ima pa po krvi (+ tisti, ki je že itak tam;-).

O.

Zakaj se mi zdi, da nisi še nikoli nič takega počel? Pred seksom jasno da ven tampon, se umije in potem če med akcijo kaj krvavega priteče, nima nobenega neprijetnega vonja, okus ima pa po krvi (+ tisti, ki je že itak tam;-).

O.

Menstra smrdi in pika. Drgač se ne mislm s tabo prerekat. Ampak sam povem ti, da se mi okušanje tega zdi skrajno ogabno. Za tampon sm pa mislu, da se je neprijetno ubadat s tem, ko ga je treba vn dajat glih takrt. Zakaj se men zdi, da ti nimaš pojma?

Menstra smrdi in pika.

Ja, po enem dnevu v tamponu. Je treba malo na higieno mislit, pa ni problema.

Za tampon sm pa mislu, da se je neprijetno ubadat s tem, ko ga je treba vn dajat glih takrt.

Kaj češ, eni nismo več študenti, da bi morali v petih minutah na brzino vse opravit, kjer se ponudi prilika. Imamo doma kopalnico in čas, da se lepo v miru popedenajo te zadeve.

O.

Tear_DR0P ::

Kaj češ, eni nismo več študenti, da bi morali v petih minutah na brzino vse opravit, kjer se ponudi prilika. Imamo doma kopalnico in čas, da se lepo v miru popedenajo te zadeve

a ko si bil pa študent pa nisi mogel počakat da se stušira? al pa ji celo pomagat?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Sej ni reku pri menstruaciji, ampak pri seksu med menstruacijo. Precejšnja razlika.

Isti k...
Ok sej ce gre ze cist proti koncu je se ql, ampak takrat ko je pa bolj "intenzivna"....huh... :\

Dobro, nekih razumnih mej se vsakdo drži. Pa tudi ženske majo precej različno to, moja recimo pred tabletkami je mela fuuul močno in precej dolgotrajno menstruacijo med katero se res ni dal nič počet. Zdej ma pa tri, štir dni, od tega mogoče en dan mal močnejše druga pa praktično nič...

KLIK

Nekaterim moškim je ideja o oralnem zadovoljevanju partnerke v času njenega mesečnega perila zelo odbijajoča. Neprijetna jim je misel tako na vonj kot tudi na okus vagine v tistem času.

BigWhale ::

O.

Mah, dokler ni kake kandide so tam dol vsi izlocki prilicno cisti... :> Okus je pa cist osebna preferenca eni majo rajs jogurte, drugi pa krvavice... :)))

BigWhale ::

Dokler ni tolk krvi, da ne pride skoz brisaco na vzmetnico je se vse ok! Tist pol pucat je pa mal nerodn, ker vzmetnico lahko samo enkrat okrog obrnes. :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Diagnoza z Vašo pomočjo!

Oddelek: Pomoč in nasveti
122172 (1945) Gandalfar

kunilingus

Oddelek: Loža
499709 (7648) Vanich
»

Hvala bogu, da nisem ženska!

Oddelek: Loža