Forum » Programska oprema » Težave s Skype
Težave s Skype
Matisse ::
Zanimam me kaj bi bilo narobe z povezavo ali čim drugim. Skype se mi prijavi v sistem, vendar pa ne vidim drugih prijavljenih v svoji listi, čeprav so prijavljeni, kar smo preverili telefonsko. Tudi drugi prijatelji me ne vidijo, ter nikogar ne najdem v imeniku.
Je imel kdo podobne težave?
Program sem že ponovno instaliral.
Je imel kdo podobne težave?
Program sem že ponovno instaliral.
Karen ::
Logiraj se na www.skype.com s svojim username-om. Če se ne motim lahko tam urejaš svoj phonebook. Za začetek poglej če tam vidiš svoje kontakte.
Matisse ::
Prebrskal sem po skype.com, pa nikjer ne zasledim phonebook-a.
še vedno ostajam na isti točki - prijavljen in ne morem kontaktirati s svojimi kontakti . WTF??????
aha ... heartbeat.skype.com chek "All working normally"
še vedno nihče? rabil bi odgovor
še vedno ostajam na isti točki - prijavljen in ne morem kontaktirati s svojimi kontakti . WTF??????
aha ... heartbeat.skype.com chek "All working normally"
še vedno nihče? rabil bi odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matisse ()
chrush ::
Prosil bi za pomoč pri skype programu. Ko se s kom pogovarjam (videocall) po kaki minuti ali več ga več ne slišim dobro, ker začne glas trest oz. zaostajat in postaja nerazločen. Mene na drugi strani slišijo in vidijo normalno. Tudi jaz njih vidim normalno. Uporabljam pa kamero Logitech HD Webcam C510. Imam tudi telemachov internet paket DTV 3.0+ 6/1. Poizkusil sem tudi z drugo kamero in posebej mikrofonom, pa isto. Tudi sistem imam na novo nameščen Win7. PC je tudi zagotovo dovolj zmogljiv. Zvočna kartica je SB X-FI Xtreme audio. Če mi kdo lahko pomaga, bom zelo hvaležen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skype in zasebnostOddelek: Programska oprema | 1821 (1369) | Zvitor |
» | Skype problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2584 (2103) | YdoIPonU |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13827 (11041) | energetik |
» | Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 20206 (15764) | darkolord |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19394 (16335) | poweroff |