Forum » Pomoč in nasveti » nasilno ustavljen računalnik in izbrisani programi in fajli
nasilno ustavljen računalnik in izbrisani programi in fajli
AglioAlio ::
Pozdrav!
Imam problem. Na hitro sem izklopil računalnik ker je nakaj zaštekalo in ob ponovnem zagonu mi manjkajo neki programi in neke datoteke. Po mojem jih je to izbrisalo. Kako je z tem system recovery, a lahko jaz to dobim nazaj. Nekje sem slišal da moraš imeti to možnost vklopljeno. Mi zna kdo pomagat prosim?
Hvala, lp
Imam problem. Na hitro sem izklopil računalnik ker je nakaj zaštekalo in ob ponovnem zagonu mi manjkajo neki programi in neke datoteke. Po mojem jih je to izbrisalo. Kako je z tem system recovery, a lahko jaz to dobim nazaj. Nekje sem slišal da moraš imeti to možnost vklopljeno. Mi zna kdo pomagat prosim?
Hvala, lp
AglioAlio ::
res mi noben ne more pomagat. Tudi particije s podatki ne vidim. Kaj bi lahko bilo narobe. System restore mi ne pomaga.
c00L3r ::
Prenesi si Ubutnu LiveCD z drugim računalnikom in ga tam zapeči. Nato daj CD v svoj računalnik in boot-aj iz CD-a. Ko boš v OS, poglej disk in ugotovi, če so datoteke ali če jih ni. Če so jih daj na USB ključek ali zunanji disk. Glede na to, da omenjaš da ti manjkajo stvari je velika verjetnost, da imaš virus. Potem ko boš rešil kar se da rešit, bi jaz na novo namestil Windodwse.
Zato ker je PC šteknil in bil ponovno zagnan ni izbrisalo datotek. Jaz ne bi več šel v Windowse na tem računalniku, zaradi nevarnosti virusa.
Zato ker je PC šteknil in bil ponovno zagnan ni izbrisalo datotek. Jaz ne bi več šel v Windowse na tem računalniku, zaradi nevarnosti virusa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44403 (26443) | BorutK-73 |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3704 (3086) | rockrose |
» | Težave računalnika, ne najdem vzrokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1644 (1644) | solatko |
» | več problemov z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 3827 (3337) | Dead_Eye |
» | Trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 4112 (3723) | KaiCris |