Forum » Pomoč in nasveti » Modeliranje z 3ds max
Modeliranje z 3ds max
xardas212 ::
Naložil sem si 3ds max pa me zdaj zanima kako naj začnem mi lahko date kakšen nasvet ali pa link do kakšnih vodičev za začetnika, nimam še čisto nič izkušenj z modeliranjem
lp denis
lp denis
Kurzweil ::
Lep pozdrav Xardas (ascii tu), če te slednje stvari zanimajo imaš tutoriale kar v 3ds max, če bi rad šel od začetka imaš na netu PDF knjige, na netu imaš super turotiale na Lynda.com, če pa ti ni dovolj pa piši na ZS...
bluefish ::
Poleg omenjenih vodičev, ki so prisotni že v samem programu, si lahko ogledaš še vodič, ki te popelje skozi osnove: http://www.3dbuzz.com/vbforum/sv_videon...
geodet MD ::
Pozdravljeni
imam eno začetniško vprašanje. V 3dsmax imam model glave. Zanima me kako bi lahko povečal ustnice za 10%. Ne vem ali se to dela volumensko ali površinsko.
lp in hvala za pomoč
imam eno začetniško vprašanje. V 3dsmax imam model glave. Zanima me kako bi lahko povečal ustnice za 10%. Ne vem ali se to dela volumensko ali površinsko.
lp in hvala za pomoč
yakuza87 ::
vodičev je ogromno. tutorialized.com naprimer, je super.
obstaja pa tudi varianta da v google vpišeš 3ds max tutorials pa najde vsesorte. ali pa how to ..... in 3ds max.
Moj portfolio Slim3D.net
obstaja pa tudi varianta da v google vpišeš 3ds max tutorials pa najde vsesorte. ali pa how to ..... in 3ds max.
Moj portfolio Slim3D.net
geodet MD ::
Zdravo
tutorialov sem že kar nekaj pregledal, vendar nisem našel to kar iščem. Ali so povezani z animacijo ali pa spremenijo velikost celega objekta nap. kocke, krogle.
v mojem primeru bi spremenil velikost spodnje ustnice. Nobene animacije ali česa podobneg.
Moja primer:
Imam model obraza (3083 vertexov, 5000 faces)
spodnji ustnici bi spremenil velikost (malo bi jo povečal - kot bi vanjo vstavil cevko)
obraz je kot en objekt.
kakšen nasvet oziroma ali je 3dsmax primeren za to.
lp
tutorialov sem že kar nekaj pregledal, vendar nisem našel to kar iščem. Ali so povezani z animacijo ali pa spremenijo velikost celega objekta nap. kocke, krogle.
v mojem primeru bi spremenil velikost spodnje ustnice. Nobene animacije ali česa podobneg.
Moja primer:
Imam model obraza (3083 vertexov, 5000 faces)
spodnji ustnici bi spremenil velikost (malo bi jo povečal - kot bi vanjo vstavil cevko)
obraz je kot en objekt.
kakšen nasvet oziroma ali je 3dsmax primeren za to.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3ds max ne delujeOddelek: Programska oprema | 672 (574) | Qushaak |
» | Cinema 4D R12Oddelek: Programska oprema | 2401 (1569) | Machete |
» | Pomoč pri sestavi PC-ja za oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 4961 (4155) | Zion10 |
» | Program za animiranjeOddelek: Programska oprema | 815 (734) | Batko666 |
» | 3Ds MAX problemOddelek: Zvok in slika | 1339 (1217) | TEDY |