Forum » Strojna oprema » Gigabyte ga-7vrx(p) matična in Hercules 8500LE - da ali ne?
Gigabyte ga-7vrx(p) matična in Hercules 8500LE - da ali ne?
username ::
Pred kratkim je bilo v eni temi omenjeno, da so lahko s to kombinacijo težave.
Nabavljam AMD sistem ravno s to matično (verjetno varianta vrxP), mika pa me tudi Herculesov Radeon. Zdaj me pa zanima, kako je s tem - ali je kombinacija teh komponent res problematična? Prosim čimveč informacij glede tega. Naj se seveda oglasijo tudi tisti, ki mogoče dejansko imajo ali so imeli to kombinacijo.
Lep pozdrav!
Nabavljam AMD sistem ravno s to matično (verjetno varianta vrxP), mika pa me tudi Herculesov Radeon. Zdaj me pa zanima, kako je s tem - ali je kombinacija teh komponent res problematična? Prosim čimveč informacij glede tega. Naj se seveda oglasijo tudi tisti, ki mogoče dejansko imajo ali so imeli to kombinacijo.
Lep pozdrav!
frudi ::
meni dela :). je pa res, da imam plato šele dva dni, ampak za zdaj dela vse brez problemov, upoabljam pa tako win98 kot winXP.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera barva piaggo ciaota se ujema z belimi diškiOddelek: Na cesti | 1158 (1026) | francek1 |
» | kombinacija tipk alt+v ne delataOddelek: Pomoč in nasveti | 6057 (5771) | sharkey |
» | Zakaj težave v igrahOddelek: Igre | 1221 (973) | boštjan |
» | IBM-VIA....PatchOddelek: Pomoč in nasveti | 858 (703) | Kriko |
» | PLATA + SB = ????*/*##Oddelek: Strojna oprema | 1223 (1119) | JLP |