Forum » Omrežja in internet » omejitev upload-a in download-a
omejitev upload-a in download-a
shock ::
1. Kako bi se dalo omejiti hitros uploadanja in downloadanja v WinXP-jih. Ali rabim kakšen program za to ali to se da naštimat kr v windowsih?
2. Kako bi omeil drugim hitrostr dostopa do neta, ce imajo drugi dostop na net preko mene (internet connection sharing)?
2. Kako bi omeil drugim hitrostr dostopa do neta, ce imajo drugi dostop na net preko mene (internet connection sharing)?
SLOWWWeb.net ::
Poglej mal na WEBAttack .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Borci ::
Na hitro sem preletel eno sorodno temo in kolikor sem videl, ni nobeden navedel kake pametne rešitve.
Bi bilo pa res fajn, če bi lahko s kakim programom nastavljal uploda na primer za Local Network.
Bi bilo pa res fajn, če bi lahko s kakim programom nastavljal uploda na primer za Local Network.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimiv napad na kontroler trdega diska (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 44513 (38434) | MrStein |
» | Kako dostopati do IP kamere preko web-aOddelek: Omrežja in internet | 12269 (9032) | urosh |
» | Dva diska, dva operacijska sistemaOddelek: Strojna oprema | 1731 (1539) | schurda |
» | Eno "hacker"-sko rešitevOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1758) | pingo76 |
» | 2 različno konfigurirani mreži na win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1732 (1534) | Mac |