Forum » Programiranje » Slovenska Indie scena?
Slovenska Indie scena?
Mipe ::
Zdravo,
zanima me, če v Sloveniji obstajajo skupine Indie, to je samostojnih razvijalcev iger. Sam se malce bavim s tem in se pač iz čiste radovednosti oziram čez domači plot. ;)
M.
zanima me, če v Sloveniji obstajajo skupine Indie, to je samostojnih razvijalcev iger. Sam se malce bavim s tem in se pač iz čiste radovednosti oziram čez domači plot. ;)
M.
Senitel ::
Recimo Line Rider se kvalificira v to kategorijo in sem 100% da sem še marsikaj pozabil. Tako da kaj je v bistvu vprašanje? :)
Mipe ::
V bistvu, no, se kje zbirajo? Kolikor vidim, so vsi raztepeni po vseh štirih straneh neba (po forumih kot je Jokerjev mnenjalnik ter malo resnejši slo-tech), nemara pa obstajajo manjše klike, ki sem jih zagotovo prezrl. Morda pa slovenska Indie scena ni tako velika, da bi se začeli družiti?
In ja, poznam Line Rider, pravzaprav ga poznajo vsi, s katerimi sem stopil v stik - tako rekoč svetovna slava. ;)
In ja, poznam Line Rider, pravzaprav ga poznajo vsi, s katerimi sem stopil v stik - tako rekoč svetovna slava. ;)
Pegaz ::
Verjetno je največ slovenskih game developerjev na SloGameDev.net. Ne poznam pa nobene slovenske komercialne skupine, ki bi izdelovala igre poleg Zootfly-a.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | THQ Humble bundle samo za Okna, z DRM, a prodaja se izvrstno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 21367 (17939) | nekikr |
» | Line riderOddelek: Igre | 2358 (943) | opeter |
» | Slovenski software?Oddelek: Programska oprema | 2064 (1318) | krneki0001 |
» | kaj manjka pri igrahOddelek: Igre | 2779 (1939) | Pdove05 |
» | Activision in Blizzard se združujetaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3760 (3758) | roli |