Forum » Strojna oprema » Priklop PCI-E grafične
Priklop PCI-E grafične
#000000 ::
Na bolhci sem kupil Gainward model:6600GT PCI-E 128MB 2DVI VIVO kartico, navodil nimam, niti ne morem poklicat prodajalca ker sem jo kupu skor 1 let nazaj.
Na vrhu kartice je še en priklop, ampak ne vem kaj tam pride, zgleda pa tkole.
Vsaka plata pa se nenormalno začne gret ko je ta kartica gor, a je možno zarad tega manjkajočega priklopa ?
Na vrhu kartice je še en priklop, ampak ne vem kaj tam pride, zgleda pa tkole.
Vsaka plata pa se nenormalno začne gret ko je ta kartica gor, a je možno zarad tega manjkajočega priklopa ?
Opkow ::
Pa si siguren, da nima se kaksnega konektorja za dodatno napajanje?
Da se ti plata nenormalno zacne gret, je pomojem znak, da vlece precej stroma preko board povezav.
Tisto na sliki ni to to... Ti je ze povedal v prvem replayju. :)
Da se ti plata nenormalno zacne gret, je pomojem znak, da vlece precej stroma preko board povezav.
Tisto na sliki ni to to... Ti je ze povedal v prvem replayju. :)
Urc ::
Zanimivo. Jaz sem imel 3 x pci-e 6600 GT (med njimi tudi 2x Gainward, 256 ram verzija in 128), pa nobena ni imela...
oberskitona ::
aja samo kolko vem, če ni dodatnega napajanja ne delujejo nastavitve dela na tisti osnovni resuluciji v glavnem ne deluje normalno in to bi takoj opazil, če pa dela normalno grafika pa se samo plata greje pa ziher ni problem v napajanju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pc nov ali po delih?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4432 (3440) | demon#666 |
» | Priporočila za nov nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6816 (4757) | KandazaR |
» | GF 6600 GT Leatek - težave z napajanjemOddelek: Strojna oprema | 1535 (1295) | PrimozR |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1991 (1354) | Mirč |
» | Katero graficno kartico uporabljate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11971 (8507) | mtosev |