» »

WTF manjka temu X-Fiju

WTF manjka temu X-Fiju

MViper ::

Matr sem jezen..

Imam X-FI XtremeMusic. Nabavil sem ga skupaj z novo kisto nekje februarja 07.

OK, en cas je delalo vse okej, po kaksnem letu in pol so mi winsi zaceli sumljivo pocasi delati. Tudi po svezi reinstalaciji. Krivec? Driverji od SBja, ki so v startup nametali en kup sare, ki je upocasnila sistem. OK, sem onesposobil to in je vse delalo kar okej.. Ceprav mi se danes ni jasno kako mi je lahko kaksno leto delalo vse BP.. Edino vmes sem 4.1 zvocnike zamenjal za 5.1 in mi Creativov kalibrator sploh ni zaznal vseh 5 zvocnikov. Zaznal je FL, FR pa RL (pa se to se je oglasil, da je to RR).. OK, pustimo, vazno da zadeva spila..

14 dni nazaj menjam plato in procesor (iz P5B DLX + E6400 sem presaltal na P5Q + E8400) in se je ze zacelo nadlezno pokanje med bootom. OK, se bom pac navadil kaj cem, se ze plata in SB ne razumeta optimalno..

A ni hudic se mi je ze vceraj nekaj novega zgodilo.. Zadeva pride v XPje (32bit) in je nek tak cuden visok piskajoc zvok, da ti usesa razpara. Za hec zazenem winamp in nic, samo eno skripanje. Po rebootu je bilo vse OK.

Danes zjutraj mi je ze med loadanjem v windowse vse skupaj zablokiralo. Reset je pomagal, a obenem ugasnil PC in ga potem zopet nazaj prizgal (WTF?), ko se zopet pojavi piskajoc zvok. In sedaj sem se heb... nekje 1 uro, da sem uninstallirat stare driverje in nametal nove, jezen ko ris.. Seveda se vedno vse poka, ampak upam, da bo piskanje in stekanje winsov odpadlo.

Je mozno, da je SB v riti? Ker sedaj mi vse spila OK... Zameril se mi je Creative v dno duse, pa bi najraje fu... zadevo ven pa Xonarja DX notri zadegal..

Zvocniki so pa Z5500.
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..

1024 ::

Daj očisti kontakte kartice pa še enkrat jo previdno zmontiraj notr.
Fish knows everything.

Mislis, da je to to? Pa saj je bila cela kista 14 dni nazaj popolnoma razstavljena zaradi menjave plate..

1024 ::

Z radirko pejt čez kontakte, škodit ne more.
Fish knows everything.

OK bom probal, hvala..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Piskajoč zvok iz prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
131271 (1027) hojnikb
»

Samsung 2232BW

Oddelek: Strojna oprema
222419 (1797) domen-
»

Svetujte mi eno poceni matično ploščo do 12k ...

Oddelek: Kaj kupiti
221176 (893) iskra
»

Tihi disk in vent

10946 (795) Matri[X]
»

Seagate disk U6 rabi da se segreje

6826 (732) Realman

Več podobnih tem