Forum » Slo-Tech » Slotech v resnični resničnosti
Slotech v resnični resničnosti
Thanatos ::
ponovitev pa bo isti dan
ob 00.35 in v petek, 14.6., ob 11.05, prav tako na TVS1.
Za tiste ki ste falili.
ob 00.35 in v petek, 14.6., ob 11.05, prav tako na TVS1.
Za tiste ki ste falili.
CaqKa ::
thanatos.. torej bosta obe ponovitvi jutri... le da bo ena zgodaj zjutraj druga pa popoldne ;)
Sergio ::
joj...
jzst sm grd na kameri.
no... ja...
sej sm grd tut IRL, tko da ni bat.
jzst sm grd na kameri.
no... ja...
sej sm grd tut IRL, tko da ni bat.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Thanatos ::
to še sam predobro vem, tole zgoraj je copy paste iz mail, katerega sem dobil, ker sem na RR mail listi pa se mi ni dal popravljat
pa če smo že pikolovski, druga ponovitev bo dopoldne.
pa če smo že pikolovski, druga ponovitev bo dopoldne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thanatos ()
oddaja je totalno bedna.. pa zdi se mi da je edino sergio pa ono kar je pač bilo v slotech prispevku bilo prepricljivo in naravno v celi oddaji... tisto kar moderatorji rr moderirajo se mi zdi zelo posilno...poleg tega se tipi in bejba tak pačijo da mi ni blo nič jasno
Trupl0 ::
ni bl bedne oddaje od tele, res kdaj bojo nardili eno RESNO rač. oddajo, ne pa neki da bluzjo od wordu pa excelu in tko naprej
If you are going through Hell, keep going !
Sergio ::
jojmene, vidu sm se... just shoot me, ta dan sm bil bled (neka alergicna reakcija na morje), itd... ampak dobr... dobr... v živo sm dost lepši. ane, punce?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
krucymucy ::
Aha pa sem vidu prosveto slo-techa ... če že nisem mogu v piran pridit!!!!
P.S. kdo ma unga chieftecha?
P.S. kdo ma unga chieftecha?
ChiefThunder ::
najbolj v oddaji je un v Linux oddelku. :)
a si tuki gor? :)
a si tuki gor? :)
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
eh ovi od linuxa pa je itak bil.. pri onem mi je res prekipelo... če bi slotechovce spusltli delat to oddajo bi blo ziher boljše
TESKAn ::
CaqKa: vsi, ki delamo na ST - ju, smo še šolarji/dijaki/študentje. Že za ST kdaj zmanjka časa, da bi delali oddajo, ga pa ni. Treba najprej šolo/gimnazijo/faks naredit.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
twosocks ::
Vi bi moral vidt Linux Gašperja med predavanji na FRI-ju. Včasih mi je blo še žal, da sem kako predavanje spustu:) Zmer poskrbi za popestritev...
*------------------------------------------------------------------*
Ni podpisa
Ni podpisa
BojlerTM ::
Heh, mene so prekrstili v TESKAn-a torej Jureta Močnik. Torej, ja, un ćiftek je moj
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
Gh0st ::
HAha. jst pa poznam unga modela k vodi oddajo (Andraž Tori). On je dobr frend od mojga soseda k ma en pozišn u Lugosu pa predava za Housing pa dela v Mobitelu kot sysadmin.
Parkrat smo skup špilal Quake World...
Parkrat smo skup špilal Quake World...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Tomi ::
Jaz sem pa nekako mislil, da bo tega veliko več, ne pa minuto in še malo, pa še imena so zamešali..
metrodusa.blogspot.com
cekr ::
Nasvet izdelovalcem oddaje RR - oglejte si kakšno oddajo na kakšni nemški televiziji(npr. na WDR - ne vem naslova oddaje - v sobotah). Kakršna je sedaj oddaja RR, je popolni podn.
Za igračkarje naredite svojo oddajo, za ta resne pa svojo.
Za igračkarje naredite svojo oddajo, za ta resne pa svojo.
sketch ::
Jah, ekipa RR so faconarji.... samo celo stvar jemljejo bolj za šalo kot za res. Kar je škoda, po svoje.
polz je pa v zivo se vecji specialec kot po TV, ja... ;)
lp
s.
polz je pa v zivo se vecji specialec kot po TV, ja... ;)
lp
s.
Adapt and overcome.
Area_51 ::
A bo mogoče še kdaj ponovitev, se da dobit, to kje na internetuu.? Pa čim prej povejte, da ne bom spet zamudu. Hvala
Area 51
krucymucy ::
Naka, mislim da ne bo več ponovitve ... sta bli danes ze dve! Če se da pa na netu dobit pa ne vem! MOgoče je kdo s tunerjem snemu!
Area_51 ::
Ja obstaja. Tisto, kar že je sem že zdownloadaw ampak, s kerim programom se odpre. Pa še tako kratek file je.
Area 51
McHusch ::
nucas RealPlayer, pa tist ni cel posnetek, ampak samo neka bliznjica in ko jo zalaufas z RealPlayerjem zacne ta snemat dol in obenem predvajat posnetek.
Marabela ::
aaa... gun Gašper iz linuxa- Elektronček so ga klical prej...k je bil mulc... to mi je en povedov.
Sam mal preveč muva z glavo....
Sam mal preveč muva z glavo....
TESKAn ::
BojlerTM: a veš, da me je zanimalo, če so se pri tebi zmotil...kr pri meni so se lani tut, so me prekrstil v kr'enga. Majo eno leto zamika pri imenih, zgleda.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resnična resničnost 127: Svet zabaveOddelek: Novice / RTV Slo | 3755 (2439) | CaqKa |
» | Resnična resničnost, 117. (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / RTV Slo | 7885 (5607) | Bass0 |
» | Resničnost 115. (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7443 (5498) | Matev |
» | Resnična resničnost (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / RTV Slo | 20048 (13140) | BigWhale |
» | Resnična resničnost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / RTV Slo | 4635 (4635) | BigWhale |