Forum » Izdelava spletišč » Dreamweaver flash animacije
Dreamweaver flash animacije
gwertix ::
mam en problem ...
ko v spletne strani (dreamweaver) vstavim flash animacijo, mi je noče vstaviti ... mi napiše:
Making this change would required changing code that is locked by template or a translator. The change will be discarted.
Zanima me kko se v template spremeni oz. odklene to kodo, oz. kaj je treba narest da bom lahko vstavil flash animacije (temo sem pa sam izdelal, tku da lohko da sem kej narobe nastavu)
Sem že pogooglov glede tega, ma nism dobil nič koristnega ...
in še nekej me zanima ... kje se bi dobilo kašn zastonj plac za naložit končano spletno stran gor??
hvala za odgovore!!
ko v spletne strani (dreamweaver) vstavim flash animacijo, mi je noče vstaviti ... mi napiše:
Making this change would required changing code that is locked by template or a translator. The change will be discarted.
Zanima me kko se v template spremeni oz. odklene to kodo, oz. kaj je treba narest da bom lahko vstavil flash animacije (temo sem pa sam izdelal, tku da lohko da sem kej narobe nastavu)
Sem že pogooglov glede tega, ma nism dobil nič koristnega ...
in še nekej me zanima ... kje se bi dobilo kašn zastonj plac za naložit končano spletno stran gor??
hvala za odgovore!!
gwertix ::
sej tu sm nrdu ...
pač repeting region sm dau za header in footer
in editable region sm dau za vsebino na sredini, samo sploh ne morem ustavit flash animacije
še kašna ideja????
hvala!
pač repeting region sm dau za header in footer
in editable region sm dau za vsebino na sredini, samo sploh ne morem ustavit flash animacije
še kašna ideja????
hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Template v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1567 (987) | gepard69 |
» | izdelava spletne stvari, en detajlOddelek: Izdelava spletišč | 1343 (1140) | ThinMan |
» | Spreminjanje vsebine več strani hkrati v DWOddelek: Izdelava spletišč | 1443 (1270) | garg |
» | Mambo portal in flash animacijaOddelek: Izdelava spletišč | 1595 (1424) | aVToV|S|On |
» | Dreamweaver+flashOddelek: Izdelava spletišč | 1200 (1122) | Edelweiss |