Forum » Pomoč in nasveti » Budilka
Budilka
PhotoBlaz ::
A kdo ve mogoce kako si bi nastimal, da bi zacel Winamp (al pa kter drug player) spilat mp3-je
pridem pac samo do tega, da se mi winamp prizge(morm mu pa se nekak dopovedat, da ney pritisne PLAY) :-))
Thnx!
Model
pridem pac samo do tega, da se mi winamp prizge(morm mu pa se nekak dopovedat, da ney pritisne PLAY) :-))
Thnx!
Model
bastadu ::
V winampu si naredi playlisto, katero potem preko "Scheduled Tasks" v winsih zaženeš ob določeni uri...
PhotoBlaz ::
kul,..tole s playlisto je slo! mu recem da nej nardi tale task na startup-u racunalnika, se predno se logira! Super
Samo zdej me pa zeza, ker ne morem przgat racunalnika ob doloceni uri! Pa vedno mi je to delal!
v manualu od plate pise, da ce mam instaliran ACPI na sistemu,d a pol AUTOMATIC POWER UP ne bo delal.
In zgleda, da mam ejst ta ACPI instaliran,...ma kdo pojma, kako ga disable-am?
Cau
Model
Samo zdej me pa zeza, ker ne morem przgat racunalnika ob doloceni uri! Pa vedno mi je to delal!
v manualu od plate pise, da ce mam instaliran ACPI na sistemu,d a pol AUTOMATIC POWER UP ne bo delal.
In zgleda, da mam ejst ta ACPI instaliran,...ma kdo pojma, kako ga disable-am?
Cau
Model
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Budilka?????Oddelek: Loža | 1279 (1279) | imagodei |
» | ALARM CLOCK -Budilka na računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 4878 (4704) | Blond |
» | racunalnik kot budilka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2806 (2557) | Gapi |
» | hočem da se pc sam ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1066 (844) | borut-t |
» | Avtomaticno ugasanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1914 (1665) | Highlag |