Forum » Igre » Warrock korea
Warrock korea
rok650 ::
zanima me če bi mi znal kdo pomagat kako naj naredim acc za warrock korea
ker zlovdal sem si ga samo prjavit se nikjer ne morem prosim za pomoč
Lp
ker zlovdal sem si ga samo prjavit se nikjer ne morem prosim za pomoč
Lp
ahac ::
Ne vem kako je za Warrock, ampak za korejske online igre ponavadi rabiš veljaven korejski "emšo".
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
rok650 ::
ja no mislim korejca zato kej je vse zastonj in je veliko več orožja kot pri navadnem
mislm da pinga nebi smelo bit 800 z 10mb linijo
mislm da pinga nebi smelo bit 800 z 10mb linijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rok650 ()
bajsibajsi ::
@rok650 pred leti sem na spletu naletel na "vodic" za registracijo korejskega Warrocka. Ahac ima prav, za veliko korejskih online iger, potrebujes ob registraciji za igranje na korejskih serverjih KSSN, ki jo ima vsak (in samo) juzno korejski drzavljan. Vprasanje je tudi, ce niso po tem casu ze blokirali zunanje IPje. Tako bi moral igrati preko proxija, kar bi ping se vsaj podvojilo. Drugace pa, tko poenostavljeno, kolicina bandwidtha nima vpliva, kaksen ping imas. Lahko imas tudi 10x mocnejso linijo, pa bos vseeno imel vsaj 300ms+ pinga do koreje in nazaj. Kar pa je za igranje prevec, zlasti za fps igre.
bajsibajsi ::
btw: ce si polnoleten in resen, skratka odgovorna oseba?!? Bi ti mogoce lahko zrihtal korejski account, oz. prave podatke nekoga, vkljucno s pravo KSSN. Sam namrec poznam/al nekaj Korejcev, ki so mi v preteklosti ze pomagali okoli korejskih registracij; sicer ne za Warrock. Ceprav zdaj nisem v kontaktu z nobenim, bi verjetno lahko kej ustimali...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Severnokorejski operacijski sistem Red Star pod drobnogledomOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12187 (9320) | Unknown_001 |
» | Tera Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 14379 (7689) | r3tro |
» | StarCraft II v Južni Koreji le za polnoletneOddelek: Novice / Igre | 7424 (6356) | Zheegec |
⊘ | VaŠo mnenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2312 (1604) | Gandalfar |
» | WarrockOddelek: Igre | 3068 (1862) | miko 55 |