Forum » Pomoč in nasveti » Ne najdem gonilnikov za vspostavitev interneta
Ne najdem gonilnikov za vspostavitev interneta
27mihi ::
Prosim naj mi kdo pomaga, na novo sem si formatirala računalnik, ampak sem zaloŽla cd, zdaj pa ne najdem gonilnikov za vzpostavo interneta
- polepsal: OmegaBlue ()
slodreamer ::
hehe, stupid question stupid answer :D
k pa se vsi glih ne spoznajo najbolš pa v kratkem:
za vzpostavitev interneta ne rabiš ravno gonilnikov, odvisno kako povezavo maš rabiš gonilnik za mrežno kartico ali modem, potem pa potrebuješ še naredit povezavo v win za kar verjetno rabiš kakšne nastavitve (uporabniško ime, geslo...)
k pa se vsi glih ne spoznajo najbolš pa v kratkem:
za vzpostavitev interneta ne rabiš ravno gonilnikov, odvisno kako povezavo maš rabiš gonilnik za mrežno kartico ali modem, potem pa potrebuješ še naredit povezavo v win za kar verjetno rabiš kakšne nastavitve (uporabniško ime, geslo...)
lali12 ::
Malo več napiši o svoji strojni opremi. Po vsej verjetnosti rabiš gonilnike za osnovno ploščo.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP gonilnikiOddelek: Strojna oprema | 612 (572) | uraeus |
» | windows 7 gonilniki sumljive težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1483 (1405) | Bolf3nk |
» | LCD TV + PC še vedno mi ni jasno??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1995 (1929) | beta1 |
» | CD gonilniki ne gre instaliratOddelek: Strojna oprema | 1035 (961) | bortchy |
» | win 3.1 in inštalacija internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 805 (706) | Spajky |