Forum » Operacijski sistemi » kako podaljsati "delay" za prikaz taskbar-a
kako podaljsati "delay" za prikaz taskbar-a
jishiri ::
Zdravo
mene namrec zanima kako podaljsati cas prikaza opravljalne vrste(taskbar) namrec se mi prehitro pokaze takrat ki je ne potrebujem... na googlu sem malo brskal toda ponujajo samo neko programsko opremo ki me nic kaj dosti na mika, da bi jo nalozil namrec saj veste se zacne nabirati navlaka...
tako da bi prosil ce ima kdo kaksen predlog... mogoce spremeniti kakseno vrednost v registru...
Hvala, JM
mene namrec zanima kako podaljsati cas prikaza opravljalne vrste(taskbar) namrec se mi prehitro pokaze takrat ki je ne potrebujem... na googlu sem malo brskal toda ponujajo samo neko programsko opremo ki me nic kaj dosti na mika, da bi jo nalozil namrec saj veste se zacne nabirati navlaka...
tako da bi prosil ce ima kdo kaksen predlog... mogoce spremeniti kakseno vrednost v registru...
Hvala, JM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzpostavitev domačega serverja / LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 3952 (3430) | blackbfm |
» | YouTube dodaja funkcijo urejanja videov v brskalnikuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9780 (8471) | [D]emon |
» | TattooOddelek: Loža | 1591 (1280) | Relanium |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1400 (1139) | angelusice |
» | Windows 2003 Server -- kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 991 (846) | Sci-Fi |