Forum » Programska oprema » Kater program, da ti pokaže v namizju npr. zasedenost diska, velikost ramov,...?
Kater program, da ti pokaže v namizju npr. zasedenost diska, velikost ramov,...?
rzidar1 ::
Pozdravljeni!
Videla sem, da imajo nekateri v sliki na namizju napisano, kako velike particije imajo, koliko so zasedene, koliko ramov, kdaj je bil narejen update...
A mogoče veste, kako jaz to dobim zase?
Videla sem, da imajo nekateri v sliki na namizju napisano, kako velike particije imajo, koliko so zasedene, koliko ramov, kdaj je bil narejen update...
A mogoče veste, kako jaz to dobim zase?
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
rzidar1 ::
ok...
sem nakaj pogledala, vendar točno določene zadeve ne najdem. če morda veš, kako se točno imenuje, prosim za informacijo.
sem nakaj pogledala, vendar točno določene zadeve ne najdem. če morda veš, kako se točno imenuje, prosim za informacijo.
Lp
Rosvita Zidar - RoZi
Rosvita Zidar - RoZi
Kron ::
Npr. freespace za zasedenost particij.
Najde se veliko applikacij, najbolje je uporabit iskalnik in tiste zanimive poskusit, potem pa se pač odločiš katera ti je ljubša.
Najde se veliko applikacij, najbolje je uporabit iskalnik in tiste zanimive poskusit, potem pa se pač odločiš katera ti je ljubša.
=**=C64=**=
ABX ::
Ne stoj, vsi tej programi ti bojo upočasnili računalnik.
Za ram in CPU imaš Task Manager, za disk pa odpri explorer.
Za ram in CPU imaš Task Manager, za disk pa odpri explorer.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Kron ::
No, pri meni vedno laufata 2 widgeta pa ne občutim nikakršne upočasnitve.
=**=C64=**=
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kron ()
ABX ::
Sysinternal BGinfo.
Ne vem pa kako je z osveževanjem podatkov.
re-run exe. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
bluefish ::
Samurize recimo omogoča precej lastnih prilagoditev in je dokaj nepožrešen. Yahoo Widgets pa tudi ni slab.
bf4ed ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 gadget: sunrise/sunsetOddelek: Operacijski sistemi | 1214 (763) | Tamali |
» | Dodatki za ozadjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2354 (2106) | bluefish |
» | Ureditev namizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1948 (1720) | bibip |
» | XP in "sidebar"Oddelek: Operacijski sistemi | 3380 (3124) | bluefish |
» | Koledar,urca..Oddelek: Programska oprema | 938 (872) | Looney |