Forum » Pomoč in nasveti » Movie JukeBox
Movie JukeBox
Barko ::
Pozdravljeni,
rad bi si na mojem NMT EG-31B (vgrajen disk)naredil Movie JukeBox tako kot je opisano na tej
strani:
http://www.treasure-cove.net/moviejukeb...
Zanima ali ima že kdo s tem kakašno konkretno izkušnjo. Predvsem me zanima ali je možno potem, ko imaš Movie JukeBox nameščen, še vedno uporabljaš obstoječi vrstični prikaz (ali lahko na kakšen način preklapljaš med njima?) in ali morajo biti vse datoteke - filmi shranjeni v istem imeniku. Če, da kako potem loči različne filme z DVD strukturo (VIDEO_TS), ki jih sicer lahko NMT predvaja s svojega diska?
Lp, Barko
rad bi si na mojem NMT EG-31B (vgrajen disk)naredil Movie JukeBox tako kot je opisano na tej
strani:
http://www.treasure-cove.net/moviejukeb...
Zanima ali ima že kdo s tem kakašno konkretno izkušnjo. Predvsem me zanima ali je možno potem, ko imaš Movie JukeBox nameščen, še vedno uporabljaš obstoječi vrstični prikaz (ali lahko na kakšen način preklapljaš med njima?) in ali morajo biti vse datoteke - filmi shranjeni v istem imeniku. Če, da kako potem loči različne filme z DVD strukturo (VIDEO_TS), ki jih sicer lahko NMT predvaja s svojega diska?
Lp, Barko
stoplak ::
Poglej si JukeBox Kit. Stran je Slovenska, napisana v Angleškem jeziku.
Jukebox Player predvaja tudi Movie datoteke-vse kar predvaja Windows Media Player. Nalaganje glasbe je zelo preprosto - navodila.
Jukebox Player predvaja tudi Movie datoteke-vse kar predvaja Windows Media Player. Nalaganje glasbe je zelo preprosto - navodila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo Google VP8 kodek izdal pod odprtokodno licenco?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7527 (6251) | MrStein |
» | YouTube tiša glasbo in prihaja na konzoleOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7520 (5785) | poweroff |
» | Kateri mp3 predvajalnik z 20GB+ prostoraOddelek: Kaj kupiti | 2053 (1818) | TribesMan |
» | Pretvorba MP3Oddelek: Zvok in slika | 1686 (1431) | Jeebs |
» | WMA v MP3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1177) | JXS |