Forum » Operacijski sistemi » Prenosni računalnik Acer Aspire One - slovenščina
Prenosni računalnik Acer Aspire One - slovenščina
mosnik ::
Ali se da na ta prenosnik namestit slovenski jezik? Sem že poskušal pa mi ne uspe
edit:popravil naslov, da bo še kdo našel temo ~overlord_tm
edit:popravil naslov, da bo še kdo našel temo ~overlord_tm
danč
- spremenilo: overlord_tm ()
majagrad ::
Jaz tudi imam ta prenosnik pa imam angleško verzijo pa me zanima kako naj namestim nov windows ko nima dvd roma
bibip ::
@pushte,
Za xp imaš prevod. Moraš namestiti, pa dela. Za visto pa mislim, da v update managerju označiš, pa ti ga namesti.
@majagrad,
Naj bi se dalo instalacijski dvd ali cd na ključek (postopek ne poznam), potem pa narediš samo boot iz klučka. Malo poglej po googlu.
Za xp imaš prevod. Moraš namestiti, pa dela. Za visto pa mislim, da v update managerju označiš, pa ti ga namesti.
@majagrad,
Naj bi se dalo instalacijski dvd ali cd na ključek (postopek ne poznam), potem pa narediš samo boot iz klučka. Malo poglej po googlu.
mosnik ::
Gor je windows xp home pa nimam prevoda za to različico imam za profi različico ta pa ne gre na home različico. Ali mogoče veste kje se dobi prevod za home različico?
danč
dux ::
Če bi rad nadomestil nove windowse uporabi program unetbootin, s pomočjo katerega .iso s CD/DVD-ja "zapečeš" na USB ključek.
Jaz sem na tak način uspešno namesitl na svojega AAO EasyPeasy (različica linuxa za netbooke)
Jaz sem na tak način uspešno namesitl na svojega AAO EasyPeasy (različica linuxa za netbooke)
Upanje je v nasih odlocitvah
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PHP] SejeOddelek: Programiranje | 731 (634) | Pimoz |
» | Transparenten screenshot .mov datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 687 (533) | #000000 |
» | NBA 2k10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8585 (6095) | mrdejan13 |
» | A je to "click of death" pri čisto novem WD 1TB disku? (Posnetek priložen)Oddelek: Strojna oprema | 1470 (935) | abaximan |
» | 56 K MODEM-dostop do interneta na potovanjuOddelek: Omrežja in internet | 1684 (1423) | harvey |