» »

Throughbred - vredno cakati??

Throughbred - vredno cakati??

Hubby ::

Vse več se govori o AMDjev 0,13 mikronskem procesorju. Najbrž nisem dobro bral člankov ampak izpustil sem podatek KDAJ naj bi prišel v redno podajo. Bolj me zanima kdaj pričakujete da se bo pojavil v naši ljubi domovini. Mislite da je vredno čakati na Throughbreda?

krucymucy ::

Čakaš lahko v nedogled ... tko pač je v računalništvu :D Drgač pa če maš res slab proc kupi zdaj - če pa lahko počakaš še kak mesec (po moje bi takrat že mogli bit tud pri nas) pa počaki in se pripravi na dokaj visoko ceno!

Trupl0 ::

počak še mal, pravkar je AMD spustil na svet:D svojega 2500+, ki je izdelan v 0.13 tehniki, ampk bo verjetn cena zlo visoka in se ga ne bo še dobilo v SLO, zato pa prever če ti plata podpira te proce., glih zarad tega sm se odloču za A7S333 namest DFIjevo varianto:D drgač ti pa še zmeri ostane 2200+:D
If you are going through Hell, keep going !

Malecky ::

Ni glih vredno čakat, kupi si 1600+ z malo sreče in vodnim na 2Ghz na ziher.

kuglvinkl ::

Sodeč po ravno objavljenih testih na THG in Anandtechu, se TBread navija jako slabo. Amd se je skoncentriral na Hammerja, na Athlona pa malce pozabil. Do Bartona.
Your focus determines your reallity

tha_man ::

Od T-Bredov se splačajo le modeli od 1700 do 1900, ki imajo v primerjavi s Palomino jedrom bistveno nižjo porabo energije in manjše gretje, ostali modeli pa niti ne (poraba energije je tud pri drugih malenkost nižja, ampak je gretje podobno zaradi manjše površine jedra). T-Bred je v bistvu bolj vmesni procesor medtem ko čakamo na Bartona, ki bo imel tud boljše performance (več cachea).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

kuglvinkl ::

tha_man: točno tako, za tiste, ki že imate XPje, se nakup ne splača, ker se ne navijajo po pričakovanjih. Barton jep, ali pa Hammer.
Your focus determines your reallity

krucymucy ::

pa vendar se le ne navija tako slabo! :D

kuglvinkl ::

To je iz 1.8? No ja, na nekaterih straneh se jim je navil kot praviš, na THG in Anadtechu pa za borih 22 MHz. MIslim, so kreteni pri AMDju, da dajo ravno njim najslabše primerke. Denimo, nVidia se vedno potrudi in dostavi v prvi review prave poštasti za navijanje.
Your focus determines your reallity


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Thoroughbred

Oddelek: Strojna oprema
331346 (949) Tilen
»

Kaksen proc gre maksimalno na MSI K7T Turbo???

Oddelek: Pomoč in nasveti
8939 (829) xy!
»

Kateri procesor je odklenjen?

Oddelek: Navijanje
211550 (1268) kuglvinkl
»

AMD XP in jedra

Oddelek: Kaj kupiti
271308 (887) Uporabnik
»

AMD XP proci,...

Oddelek: Kaj kupiti
432206 (1362) SlaveMaster

Več podobnih tem